Külön temetőt kapnak azok, akik részt vettek a puccskísérletben, és akiket a török vezetés rendes temetésre méltatlannak ítélt. Az állattemető sarkában kialakított árulók temetőjét csak egy tábla jelzi, a sírokra nem kerülnek nevek és temetési szertartások sem lesznek. Az isztambuli polgármester. Kadir Topbaş szándéka szerint az arra járók majd "leköpik a sírokat és átkozzák a halottakat", mivel a hatóságok szerint az árulók sírjaikban sem nyugodhatnak békében - foglalja össze a Guardian a török hírügynökségi értesüléseket.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
De ha a "független" média arról is beszámolna, hogy mi történt valójában, hová nyúlnak vissza a puccskísérlet szálai, kik az igazi tettesek(tetvesek)?!?!?!
simmering73
Madarat tolláról, Orbánt barátjáról.
Tódor
Remélem a csuti zsírdisznót is a barátja temeti el. Mondjuk a jövő héten.
Peller Anikó
Miért, nálunk is állattettemek közé temetjük a halottainkat, a föld tele van állattetemekkel. Hangya, csiga, papucsállatka, miszmász bogárka, vakondok, zsírdisznók.
szmeagol
@Tódor: Minek addig húzni a dolgot? :-)
Yoda69
Es ok akarnak EU tagallam lenni? Uristen. Meg van lejjebb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.