A first lady-ségre is esélyes Melania Trump húsz éve meztelenül pózolt az időközben megszűnt francia férfimagazinban, a Maxban. 

Meztelen fotókat tettek közzé Donald Trump feleségéről

Az akkor még Melania Knauss névre hallgató modell aktfotóit a Trumphoz közel álló New York Post hozta le a napokban, talán pont azért, hogy megelőzzék a támadásokat.

A felvételek között olyanok is vannak, amiket most először publikáltak.

Melania Trump meztelein fotói itt tekinthetők meg.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
No már csak ez hiányzik- celebek a nagypolitikában
magyarbakancs
@Eriksson: "Jó ízlése van Trumpnak. :)))"
Nem jó ízlése van az elnök aspiránsnak ,hanem sok pénze.
Mert ha nem lenne pénze a hölgy szóba sem állna vele.
karma1
Jo sok penzen vett neki a ferje ilyen vamp-os dogos szemeket,... A 20 evvel ezelotti kepeken annyira jelentektelen kis bringa volt, hogy csak na...
Mara kinotte magat, oruljenek egymasnak, mint vajna hori az o szepseges es rendkivul hu, egyaltalan nem oroksegvadasz kis felesegenek. Oszt jonapot
Veleda
Durvul a választás menete, előkerülnek minden lejárató fényképek, záporoznak a lejárató megjegyzések. mellesleg Hyllariról azt mondta a Trump, hogy nővér lehetne egy idegosztályon:))
Amúgy nem rossz a Trumpné őnagysága, szép first lady lenne belőle. A világ nagyhatalmának első asszonya:))
Cicamama55
@Eriksson: Pont ezt akartam íri én is! :)
Eriksson
@magyarbakancs: Amíg dinnye van, van légy is.
Január
@karma1: Semmi más nem kell a szépséghez, csak, ami a háborúhoz. Pénz, pénz és pénz. A 20 évvel ezelőtti fotók mára irrevelánsak, a mai pedig mindent visz...
@Veleda: Isten mentsen meg Clintonnétól minden beteget az "idegosztályon"!
karma1
Megis mit vartunk? Ez az uj stilus a valasztasokon: finkelstein iskolaja mindenkinek bejon,... Ha valaki piti, gyatra, tehetsegtelen, abban, amit igazan el akar erni, az eleg, hogy elkezdi az ellenseget lebontani, lehordani barmivel, akar hamis ragalmakkal is, mire az illeto kimossa magat belole, a sar mar ugyis raszaradt...:o(((
Aljas, de celravezeto modszerek ezek...
sokanvagyunk
Na, ezt is kenjék az orosz hackerrekre. :)
Perwool
@magyarbakancs: A pénz megváltoztatja az ízlésvilágot! + Melania sem a Trump bankkártyáját nyalogatja-:))))
sgyuri2003
@karma1: Szerintem ezt nem a Clintonék hanem mag Trump frissítette fel. Az ilyen képekkel nem lehet a választást befolyásolni. Ez csak a kattintás gyűjtögetők műve lehet.
Szerintem nem hamis, ezek igazi mellek. De lehet azóta a néni dolgoztatott rajta egy kicsit.
Egy szó mint száz . Aki a szépet nő(ket) szereti , férfi. Ennyi.
bencemacska
Az előző feleségei is sorra kerülnek? Nemzetközi gyűjteménye van.
karma1
@sgyuri2003: JAjde nagyon fijju vagy! Drafga Baratom, en a ferdere alakitott SZEMEROL beszeltem...:o)))) Kulonben talan igazsagod vagyon, de akkor meg en vagyok a nagyon konzervativ...Nekem meg valahol ugy ertek egy vezeto, ha nem keveredik semmilyen modon felreertheto szituba, ha nem megzsarolhato, ha ertelmes, szoval,... Neked van igazad...
human
Gyorsan megnézem, hogy megelőzzem a jogtalan támadásokat :)
Csizmás Kond
na de kérem...a monikaluinszki gecis kék ruháját ugyanígy ki lehetne tenni a klintonbanyának...
nevemnick
Azé, elcserélném a zanyósommal...persze, ha hozná a manit is...

:)))
nevemnick
@nemkati: nem azt írtam, hogy használnám is... (a pénzét igen.) :)))
vukkocska
@Csizmás Kond: Hogy is jön ez ide? Mi köze is van neki az egészhez? Ő csak szenvedő alanya volt a történetnek, és nagyon korrekt volt az egész témához.
Csizmás Kond
@vukkocska: elhiszem hogy szenvedett a vén klinton alatt ...aki a banya férje...szóval egyiknek férj másiknak feleség...egykutyák...:)
vukkocska
@Csizmás Kond: A lényeges különbség, hogy a Trump házaspár megelőzési szempontból, saját maguk döntöttek arról, hogy közzéteszik a képeket. Azért nem ez lesz az első alkalom, hogy nem értünk egyet valamiben.
bosszants
Tisztelem és becsülöm ezt az asszonyt!
Amúgy (ma még) férfi szemmel nézve kívánatosabb mint Clinton Néni :)
vukkocska
@bosszants: Azért ha megnézed a mostani képét, van rajta egy-két igazított arcvonás. Meg a cickók sem eredetiek, üvölt róla, hogy szépészeti műtéten ment keresztül. A néni korban az eredeti állapotot sokkal többre tartom, mint a műnőt.
Csizmás Kond
@vukkocska: miért akarsz föltétlen egyet érteni velem ?
nemfideszes
A pepi(s)bohócnak csak akkor nincs gondja a bevándorlókkal, ha az 25 évvel fiatalabb, így néz ki, és persze a pénzért, no meg a hírnévért még egy ilyen gusztustalan alakkal is hajlandó ágyba bújni. Úgy látszik konzervatív körökben ilyen téren meglehetősen liberálisak, akár csak itthon.
namihami
A Trump politikai irányultságától függetlenül, a csaj jó. Ha a Trump bírja gyomorral, mert anyagiakkal biztos nincs gond, akkor Isten neki fakereszt.
Persze, ilyen csak odakint lehetséges, ilyen feleség nálunk nem fordulhatna elő. Ahhoz minimum egy kaszinói jövedelem kellene, olyan meg nálunk nincs.
gulyasgyula
@bosszants: ..
Clinton néni fiatalon nem kellett a férjének , most meg már csak pénz keresni kellene ..
világlátó
Milyen egyszerű. Trump egy fajankó, mert elvett egy meztelenül pózoló divat dívát.Következésképpen már nem is alkalmas elnöknek. Ugye? Még az a szerencse, hogy nekem jobban megfelelne Clintonné mint Trump.Csak polemizálok az ilyen lejáratásra hajtó cikkeken.Aki egy " ilyen nőt " képes feleségül venni, az semmiképpen nem lehet jó elnöke az USA - nak, mert erkölcsi mércéje túl alacsony, szinte arra a gondolati következtetésre juttatja az amerikai állampolgárokat, hogy ők is engedjék a mélybe erkölcsi tartásukat.Vagy már az úgy is ott van? Aztán meg ne legyünk álszentek. Clinton és Lewinski kisasszony románca csak egy átmenet volt az ovális szobából a titkárságra. A mieink szerettek volna diszkrétebbek lenni, no de közpénzen? Kár hogy a bulvársajtó hiénái mindezen híreket sikernek élik meg.
Eriksson
@gulyasgyula: Clinton néni is csajokkal vigasztalódott, mint az az áldott jó férje. Állítólag.
gulyasgyula
@Eriksson: ..Ezt még nem halottam de el tudom képzelni ..Az USA-nak van néger elnöke most vannak akik meleg nőt akarnak elnöknek ..??
Eriksson
@gulyasgyula: Valami Yoko Ono is szóba került. Többek között...

Dehát Amerikában az erkölcsök is személyre szabottak...
vukkocska
@Csizmás Kond: (14.13.) Eszemben sincs. :) Nem is ezt írtam.
wagabund
nocsak... a kis huncut Trump..ügyes..mi mással szerezhetne pár százezer recskázó szavazót?..

amúgy igencsak gusztusos a nyuszifül...van aki karbantartja a prosztatáját a jelöltnek...

na, most irigykedtem egy picit.
karma1
@nemkati: 13.15-re: Jaj, megijesztettel...:o)) Monnyuk nem csoda, hogy ezt az evjaratot lecserelte...:o)))))
Desischado
@nemkati: Szörnyű, ahogy Ivana kinéz. Pedig valamikor nagyon szép nő volt. Ez a plasztikai műtétek átka. Amúgy meg remélhetőleg nem ez a kártékony ostoba alak lesz Amerika elnöke, mert akkor kezdhetünk imádkozni! Inkább Hilary Clinton, pedig őt sem birom, de legalább felkészült, profi politikus. Trump meg egy veszélyes idióta.

@nemfideszes: Megfogalmaztad a lényeget. Trump esetében ez maximálisan igaz.
nemkati
@Desischado: Nem csodálkoznék, ha Trump lenne Amerika elnöke. Az a nép, amelyik egy G. Bush féle figurát kétszer is megválasztott elnökének, képes újra elkövetni ekkora baklövést.
Hogy a világnak melyikük tenne jót, azt nem tudom megítélni, de Amerika Clintonnéval jobban járna.
gulyasgyula
@világlátó: ..Egy hisztis meleg nő jobb lenne ??
világlátó
@gulyasgyula: Dehogy ! Trumpné egy igen vonzó jelenség akár jelen állapotában, akár a képeken. Semmi bajom nincs a hölggyel, éppen azt kritizálom, miért vele akarják karaktergyilkolni a republikánusok elnökjelöltjét. Végignéztem a demokraták naggyűlését Clintonnéval. Nagyszerű volt, Gondosan felépített beszéd volt, Volt íve, kezdete, tetőpontja és befejező része, okos, meggyőző, tapasztalt és érdemes asszony lehet az USA elnöke.
Ha mégis Trump -ot választja Amerika népe, akkor is feljön a nap, majd a hold. Meglátjuk.
bencemacska
@világlátó: Nem biztos, hogy nélküle elnök lett volna Clinton!!!
Nekem nagyon tetszett az a "városi legend", ami abban az időben terjedt: Clinton lánya az iskolában azt mondta, ha vele valami baj van, az apját kell felhívni, mert az anyja nagyon elfoglalt, nem ér rá!
És az apja akkor az USA elnöke volt!!! -:)))
világlátó
@bencemacska: Nagyon jó ! Szerencsés időszak, szerencsés ember optimális együttállása volt ez. Láttam egy korabeli fotót Clintonnal , Havellel és talán a híres cseh filmrendezővel egy sörözőben Prágában. A család, a baráti környezet, a kitűnő média háttér no és a bohém jóvágású elnök a szakszofonjával, kedvező helyzetet teremtett az elnöknek. A felesége pedig tartotta Amerikát a hátán. De elbírt ezzel a teherrel, jól látta kivel , mikor, hogyan és mit. Nagykövetei is nagyon tisztelték, szerették, olvastam valahol. Tegnap is folyamatosan azt figyeltem, mikor érzek " klisé szöveget " a mondataiban. Nagyon rosszindulatúnak kell lennem ha erőltetve keresem a sablon dumát a beszédéből. Amerika sok tekintetben bajban van. Tagadhatatlan. Mégis tegnap úgy láttam, de főleg azt hallottam, hogy Amerikát nem kell újra naggyá tenni, mert Amerika nagy.Azon kaptam rajta magam, hogy párhuzamot vonok Orbán és Clintonné beszédei, mondatai, gondolatai között. Nekem úgy tünt, Clintonné meggyőződéssel hisz a szándéka megvalósíthatóságában. Orbán csak vízionál, egyedül kószál a saját fantáziájával, nincs tisztában a valós helyzettel, talán azért ígért fűt - fát jártában keltében, amit most vissza kell vonni.
Összességében örülnék ha Hillary Clinton lenne az elnök.
bencemacska
@világlátó: Obama lényegében nem Clinton által megkezdett politikát folytatta, hanem Hillaryét.
Vajon sikerül most Clintonnak annyit segíteni az asszonynak , mint amennyit ő segített a férjének?
A Lewinsky ügyet is ő oldotta meg!!!
Csizmás Kond
@vukkocska: ...és miért akarsz mindenben ellenkezni csakazért is ?
gulyasgyula
@világlátó: ..Nem biztos hogy jól látom de szerintem nem egy ilyen korú nőnek való az USA elnöki szék , mint ahogy Merkel jelenlegi politikájában is szerepet játszik a kora ..De lehet hogy tévedek ..
Grafix69
Nem tudom mért baj , hogy fiatal korában mondjuk fotózták? Mert ha kurva lett volna az sem tartozik senkire , mellesleg meg milliárdos férje nyilván akkoriban nem egy textilipari fonó nőt 3 gyerekkel akart elvenni , hanem egy cicababát. A textilipari fonó nőktől elnézést nyilván nem rosszabbak senkitől csak nem ilyenek , szerencsére talán:))))
bosszants
@vukkocska: Nem értek a szépészeti műtétekhez :(
Nekem jobban bejön(-ne) ez a nő mint a vénasszony Clinton néni.
Cat Buster
@vukkocska: Megkerestem neked azt a képet amit én néztem, mielőtt ide jöttem volna.
www.eszakhirnok.com/kepek20150404/_2.jpg
Clintotn néni soha nem nézett ki így :)
Eriksson
@Horizont: Igen, és arra költötte, akire és amire akarta. Különben miért dolgozott volna, ha nem saját igényei megteremtéséért?
Becsületesebb dolog, mint eladni a lelkét valakiknek, akik pénzt, posztot tolnának a segge alá, csakhogy kiszolgálja igényeiket.
világlátó
@gulyasgyula: Mivel én a 69.-be léptem és úgy érzem talán jövőre még tisztábban látok dolgokat mint most, ezért - ez egyéni véleményem - úgy hiszem kell a kor ahhoz, hogy megállapodott, letisztult álláspontot tudjon az ember képviselni. Ehhez élettapasztalat, emberismeret, nagyfokú és körültekintéssel fedezett bizalom, kiérlelt és kipróbált koncepciózus gondolkodás, önmérséklet és türelem kell túl a vezetői kvalitások megannyi eleme meglétén. Ehhez kell az 55 - 65 éves kor. Merkel asszony, mint léátod, kérlelhetetlen , visszavonhatatlan hittel tartja álláspontja vezérvonalát. Ő is látja már, hol mit mulasztottak, ami miatt sok energia, pénz, politikai meghurcoltatást kellett felvállalnia, de látod, most is azt mondja, Németország elbír ezzel a lehetetlennek látszó helyzettel, megoldja a problémákat. Ezt pedig a Bundestag elfogadta, még akkor is, ha vannak kemény bírálói is.Nem akarják leváltani, esetleg jövőre mást , egy német Trumpot találnak. Ha a világ tele lesz Trumpokkal, abból világháború lesz. Furcsa, több fronton zajló világháború, ahol az összecsapások eltérnek az eddig ismert háborús csatáktól, mert egyszerre lesz csapattestek találkozóharca, korlátozott nukleáris csapások, óriási légicsaták, terrorcselekmények a hátországok politikai, közigazgatási, pénzügyi, katonai központjai ellen, energetikai és más az elektronikai harc különböző színterein.Nem lesz tekintettel egyik fél sem a vegyi, biológiai hadviselés eddig tiltott eszközei bevetése ellen hozott egyezményekre. Hidd el végig olvastam az eddig előtalálható sci-fi irodalmat erről. A világ leghátrányosabb helyzetbe került népei a puszta létükért kűzdenek majd a világ legkövérebb, leglustább, legérzéketlenebb néprétegei ellen, akik éppen az előbbiek vérét szívták évszázadokon át. A víz, az élelem és az alapvető életfeltételek birtoklása érdekében semmi sem szab gátat ennek . Mi pedig kiadjuk országszerte az óriás plakátokat hogy Brüsszel is megértse. Hát nem szánalmas és mélyen ostoba?
világlátó
@gulyásgyula Hát ezért kellenek a koros, okos, asszonyok a világ megmentése érdekében. Az ő anya tudatuk, ösztöneik, talán segítenek a világnak. A férfiak már megmutatták a világnak mire képesek.Az asszonyok még nem. Nem hiszek a confúciusi és más hasonló elméletekben, mert eddig beszerzett tudásom arra mutat, hogy sokkal inkább az emberi gyarlóság, a férfi ember uralkodni vágyása, hatalmi perverziója, szado - mazo aberrációja,
skizofréniája hozta a föld népeire a pusztulást, az eddigi több mint húsz ezer háborút.
Ha csak Európára tekintünk, csak azt látjuk, az ember embernek farkasa. Ha csak Magyarországra tekintünk, láthatjuk miért is toporgunk itt a Kárpát medencében mint a szaró galamb.Most meg éppen a visegrádi négyekre tekintünk úgy, mint természetes szövetségeseinkre, miközben elfelejtjük kik ők, hogyan akarták kezdetektől pusztulásunkat ,eltűnésünket a Kárát medencéből. Elfelejteni látszódik a Habsburgok hosszú évszázados gyűlölete, utálata, rabló, hódító, kifosztó akarata,felosztó szándéka és beintegrálása az osztrák hercegségekbe. Milyen jó lett volna, most úgy élhetnénk mint az osztrákok - szinte hallom a sok ostobát.Mi mindig a kiszolgálói lettünk volna a Hanzinak, Francinak.Mindez arra mutat, nem tanúltunk semmit. Éppen olyan bárgyú naivitásban élünk mint valami ösztönös , matriarchális afrikai törzs. Csak és kizárólag az orbáni ösztönös rettegés gerjesztés és a mögöttes számítás munkálkodik országunkban, a percemberek buta gondolkodásmódja eredményeképpen, amit jól bizonyít a most amíg van mit, gyorsan osszuk szét, mert akinek van, tovább él jólétben és biztonságban.A plepsz meg nem számít. Hát ezért gondolom , hogy talán az okos, ösztönösen tudatos, megfontoltabb, génjeikben a túlélés képességeit birtokló asszonyok ideje jött el. Ha tévednék, csak unokáinkat sajnálom, mer ők semmiről nem tehetnek. Fiaink okozzák a világ pusztulását és nem tudjuk őket leállítani, mert a kezükbe adtuk a hatalmat.
Desischado
@világlátó: Ehhez nincs mit hozzátenni - világos, reális, hibátlan érvelés és gondolatok. Tökéletesen egyetértek veled!
vukkocska
@Csizmás Kond: azért, mert nem tudom eldönteni, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. A "föltétlen egyetértés", vagy a "mindenben ellenkezés". Miért érzem azt, hogy most csak poénkodsz? Finoman szólva. "- ez pedig idézet Tőled.
Csizmás Kond
@vukkocska: tyúk és tojás...a kakas volt előbb !..:)...és inkább poén mint szitok...nem ?
világlátó
@bosszants,@gulyásgyula,@ErikssonNe haragudjatok, értem én az élcelődést, csipkelődést, de most nagy a tét.Nagy a kockázata egy balul sikeredett elnökválasztásnak. Lehet, eltúlzom a rizikó mértékét, de ahogy feljebb polemizáltam, rossz példát mutathat a szélsőség felé eltolódó világnak. Nincs rosszabb az egyensúly a világbéke fenntartásában mint egy félművelt, a még félműveltebb, manipulált embertömegek felé hisztériázó populista, rasszista , bot/ azaz pénz / csinálta üzletembernél, aki bemeséli magának hogy ő alkalmas egy kontinensnyi országcsoport elnökének.A tömegek " megdolgozása " kétes értékű eredményessége mára már sok példát mutat nekünk. Lássátok Erdogan Törökországát, vagy a mi országunkat, de több ázsiai országot, nem is szólva É.Koreáról. A tömegekkel való bűnös manipulációk korát éljük. Nem kell Nektek ezt nemzetállamokra bontva bemutatnom, Ti is látjátok. Ezért hiányolom én nagyon a történelmi egyházak szerepét ebben a hatalomgyakorlásban a keresztény világban. Mint írtam valahol, az ezeréves kereszténység meg kell újuljon, fölébe kell kerüljön a szélsőséges , extremista pártok zagyvaságanak, a jól hangzó negyedigazságoknak, az alantas emberi jellemzők hatásainak, az idegengyűlöletnek, a fasiszta eszméknek, a fajgyűlöletnek. Az lehetetlen állapot, hogy uszító, gyűlöletgerjesztő hordószónokok adják meg országok, népek, nemzetek hangját és nincs senki, aki képes és kész arra, hogy ezeket ott helyben leleplezze és képletesen megsemmisítse.Miért nincs senki? Mert sokan lennének erre képesek, de féltik az életüket, a családjukat, az egzisztenciájukat.A tömegek ereje iszonyatos , nézzétek a törököket. Agyrém a félrevezetettségük., de agyrém az egyeduralmat most már megszerzett elnökük tette és tervei A Trumpok sokan vannak, mert rátelepszenek a világ napi eseményeire, a migrációra, a globális felmelegedés okozta pánikhangulatra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tetteinek hatására, gerjesztik a félelmet, az elutasítást a tiltakozást, alkalmat teremtenek a...
világlátó
Ugye nem kell újra írjam a sajnálatos következményeket, amelyek lemaradtak előbbi - belátom - hosszú megjegyzésemből. De azt mégis hozzá kell írjam, hogy a két elnökjelölt magánéletének mondvacsinált visszásságait talán még sem kellene itt és nekünk előkaparni. Lehjáratjuk magunkat ezzel.Végtére mi itt nem a jól fizetett bulvársajtó szerkesztői vagyunk.Hogy Hillary Clinton meleg - e, vagy mitől foltos Miss Lewinsky ruhája nem tudom, de nem is érdekel. Hogy clintonbanya hogy néz ki, egyes hozzászólóknak, az sem érdekel. Csak ha ez a stílus ennyire elhatalmasodik itt, talán már elviselem a szakítást és elmaradok innen, pedig szeretném megosztani a gondolataimat Néhányotokkal, akiknek szinte keresem az írásait. Tisztelettel.
simmering73
Pazar. De ahogy látom ma sem kell szégyenkeznie. Sarka meg a havernői elbújhatnak mögötte.
Perwool
@világlátó: Ha már a vodkagőzős Jelcint túlélte a világ, nem lenne szerencsés egy (szerintem)
pszichopata Trump nevű, hogy is mondjam nem komplett fószer kezébe adni az atombomba indító kulcsát.
" Lehjáratjuk magunkat ezzel.Végtére mi itt nem a jól fizetett bulvársajtó szerkesztői vagyunk.Hogy Hillary Clinton meleg - e, vagy mitől foltos Miss Lewinsky ruhája nem tudom, de nem is érdekel. Hogy clintonbanya hogy néz ki, egyes hozzászólóknak, az sem érdekel. Csak ha ez a stílus ennyire elhatalmasodik itt,"
Nem túl régen olvastam egy könyvet és abban volt ez a pár mondat. Megfogott!
"Az önhittség tönkreteszi az embert.Egyszer csak észreveszed, hogy egyáltalán nem állsz fölötte senkinek és semminek, mert pont a saját otthonodban nem mennek jól a dolgok."
világlátó
@Perwool: Az önhittségről.Próbálom egyszerűsíteni. Önhitt az az ember, aki úgy gondolja , ami a hite a világról, emberekről, ügyekről , az maga az igazság és aki abban kételkedik az nem komplett.
Ugyan ki lehet ma ebben a helyzetben Orbán Viktoron kívül? Én a véleményemet írom itt , feltárva őszintén kétségeimet és egyéni értékítéletemet, várva vagy a megerősítést, vagy a tévedésem feltárását. Önhittségem abban megerősítést kap, amikor néhány nap után hasonló álláspontra jut néhány általam is nagyra becsült politológus, vagy elemző.Valóban jól esik és igazolva érzem rálátásom helyességét.Ettől még alaposabban nézem át a híreket és keresem az összefüggéseket események, politikusok megnyilvánulásai között. Annak idején Pálffy György a híres főszerkesztő ajánlotta többünknek ezt a módszert. Több kíváncsiság, több kétely, ez a hír igazi értelmezésének a titka.
Ha Tumpra , vagy Hillary Clintonra gondolsz az önhittség zsákutcáját illetően, erről nincs semmi érvem, vagy ellenérvem.Talán annyi, hogy Amerikában nagyon fontos hogy az elnökjelölt normális családi életet éljen.A feleség , vagy a férj ott álljon és fogja a kezét a politikussá lett társának.Clintonék is, talán Trumpék is házasságuk, során átéltek egyet és mást. De együtt vannak. " Hillary a legjobb barátom " - mondta Bill Clinton.
Az elnökjelölt önhittsége az első számú érdeme, eszköze és módszere. A lehetőségek közötti lavírozás kisugárzó rizikója a tévedések legnagyobb forrása.Lásd Orbán Viktor 2014-es választási programját. Az előző év az erőgyűjtés, a következő a ... éve lesz! mondta. Aztán nem lett. Egy elnökjelölt önhittsége egészen más mint a magamfajta véleményalkotó önhittsége.Előbbi a vezető önbizalma és elhatározottsága, az utóbbi a vitára készség megjelenítése. Általában nincs itt vita. Ez nem jó, mert " önhitté " teszi az embert. Erről van szó ?
Perwool
@világlátó: Hú most jól elbeszéltünk egymás mellett.
Arra gondoltam(tudom nem vagy gondolat olvasó), hogy írod az olvasó társak személyeskednek..
"Hogy Hillary Clinton meleg - e, vagy mitől foltos Miss Lewinsky ruhája nem tudom, de nem is érdekel. Hogy clintonbanya hogy néz ki, egyes hozzászólóknak, az sem érdekel."
Nos itt jön a képbe, " pont a saját otthonodban nem mennek jól a dolgok."" vagyis lehet, hogy aki le vén banyázza Hillary Clintont ő maga is egy banya... A nett "ápol és eltakar"
Remélem, nem hordtam megint valami félre érthető hülyeséget össze?
világlátó
@Perwool: Tiszteletztel üdvözöllek ! Próbáljuk újra. Amikor - szerintem - komolyan kell venni önmagunkatéás egymást , legalább itt, akkor felesleges Hillary Clintnról azt állítani hogy meleg. Én azt gondolom nem az. De ha mégis az, nekem akkor is ő a legalkalmasabb ebben a percben, órában, napokban hetekben megválasztásáig.Lehet én egy régivágású ember vagyok,, nekem a pénzért , szélsőséges gondolatok mai populista köntösbe bújtatott hajhász népszerűségért kampányoló emberek , mint Trump nem jönnek be.
Ezért számomra ezeket előkaparó hozzászólások nem is érdekelnek, mert megfogalmazóik igazi, valódi álláspontja titokban marad.Ezek a hozzászólások rombolnak, kételyeket gerjesztenek, bemocskolnak mindent és mindenkit. Talán irányítottak és éppen ez a céljuk.A mocskos dezinformációk általában mindig megrendelésre készülnek.
A saját otthonodban nem mennek jól a dolgok -írod. Nyilvánvaló hogy nem az én saját családi otthonomra célzol, hanem Magyarországra. Mivel már elég nagy vagyok, van saját véleményem mindarról, ami körülöttünk történik.A családom többi tagjának is. Nincs nálunk parancsuralmi rendszer, így mindenki azt gondol egyes dolgokról, amit akar.A saját családtagjaimat nem fogom terrrorizálni, hogy azonos nézeteket valljanak velem.Én sokkal több időt töltök a különböző hírekkel, ezért talán tájékozottabb vagyok náluk.Ezzel visszaélni nem szabad, nm is tennék ilyet. Ha az országra gondolsz, akkor igazad lehet. Túl sok a frusztrált ember, a megbántott, félreállított, becsapott, mellőzött, kihasznált és félredobott ember. Ők azok akik ebből kifolyólag agresszívek, durvák, sértők, gonoszkodók.cinikusok.
Nem is fogják fel milyen kárt okoznak buta megjegyzésükkel, hiszen semmit sem tudnak talán az USA választási rendszeréről, az elnök jog- és hatásköréről, Személyes megjelenés, mimika, gesztikulációk, arckifejezés, jól megszerkesztett mondatok, a tömeg viselkedése alapján határozzák meg saját véleményüket. Azért ez tarthatatlan, tűrhetetlen, vagy nem ?
Perwool
@világlátó: Semmi esetre sem gondoltam a családodra, már csak azért sem mert téged sem ismerlek. Írásaidat természetesen olvasom. Ezek pedig a cikkekről szólnak.
És igen, nem kellene, csak olyan dolgokat mondanunk írnunk amiben biztosak vagyunk. De, ez szerintem nem fog így lenni soha. Mindig lesznek olyanok akik mondanak a másikra olyat ami messze áll az igazságtól, vagy semmi alapja.
Hillary Clinton a kisebbik rossz.
Trump, pszichopata.
Az amerikai választáshoz szinte semmi közünk, de azért az csak jó lenne, ha az atombomba kódtáskával nem valami pszichopata szaladozna! Így inkább Hillary Clinton-t lenne jól látni a Fehér házba. (Szerintem)
világlátó
@Perwool: Valaki az önhittség veszélyeiről írt a minap. Lehet hogy én is azok közé tartozom akik akaratlanul ráerőltetik a saját nézeteiket másokra? Talán észre sem veszem, mégis elkövetem ezt a hibát? Talán hagynom kellene szabadon áramlani a mások nézeteit és ... no itt a hiba , az önhittség bűne, amikor szigorú kategóriákban fogalmazok és szinte lepirítom a más véleményt megfogalmazókat.Nem lehet hogy " beléd fojtottam a szót, a más irányú véleményedet? Ha így lenne, szíves elnézésedet kérem és bátran vitatkozzunk !
Rockxy
pletyka, gumicsont, terelés, púder...
fekete
Kulomben Europabol sokan vannak kik ezel keresik a pe'nzuket a nyugaton!
almalibre
@világlátó: @Perwool: Jó látni, hogy vannak hozzászólók akik képesek a témával kapcsolatban ténnleges véleményt írni! (még akkor is, ha nem értek egyet veletek)
szép új világ
@Eriksson: Annyi pénzből bármelyikünknek kifogástalan ízlése lenne.
Eriksson
@szép új világ: Nem lehet, hogy a férfias sárm is bejátszott annak idején a nőinél? (Ez költői kérdés volt). :)))
femina.hu/vilagsztar/ivana-trump-marla-maples/
Eriksson
Érdekes újra olvasni a választással kapcsolatos akkori reakciókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.