Egy pszichésen zavart férfi két utast késsel súlyosan megsebesített egy vonaton az ausztriai Vorarlberg tartományban kedden reggel.

A támadás reggel fél hét körül történt a Bregenz város felé tartó helyi vonaton, a Feldkirchi járásban, Sulz település előtti megállónál.

A két sérültet kórházba szállították, a hatvanéves német elkövetőt még a vonaton elfogták. A férfi nem bevándorló volt. A rendőrség vizsgálatot folytat az ügyben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Ja, nem bevándorló volt, hanem öt éve németben élő, letelepedett Abdul...
cikicakk55
Nem értem a Németeket. Ezt már másik oldalon is leírtam.Sok sok évet töltöttem ápolónőként egy pszichiátriai osztályon. Volt olyan betegünk,aki soha nem járt templomban.nem ismerte a bibliát,nem is érdekelte.Egyedül a cigi kunyerálása volt,ami az egész napját lefoglalta.Külön szoba volt a cigiseknek és ez az ember egyre többet ült benn,akkor is mikor épp nem volt cigije.Volt egy két harsány beteg,akik fennhangon szidták istent. Minden fájdalmat,minden nehézséget,minden rosszat isten követett el az emberekkel szemben.hangoztatták ők.A nővérek,orvosok,próbáltuk lebeszélni őket,hogy ne a dohányzóban beszélgessenek erről.Üljenek ki az udvarra,jó idő van és kettesben beszélgethetnek.A mi beteg emberünk,még gyermek korában vesztette el a szüleit,testvéreit,egy csúnya balesetben.Annyira beleroppant,hogy végül élete végéig idegosztályon fog élni.Nem ez a lényeg,hanem,hogy az ilyen betegek mennyire befolyásolhatók.Az egyik nagyszájú,csak úgy félvállról oda vetette neki,hogy a te szüleidet is isten engedelmével és kérésére ölték meg,ráadásul isten miatt nincs cigid sem.Ez már túl sok volt a megbomlott elméjű embernek és onnantól kezdve megvadult.ha észre vette,hogy valaki imádkozik,vagy Isten nevét a száján kiejtette,annak neki ment.Súlyos sérüléseket okozott több embernek.Próbáltál leszedálni,de a haragja erősebb volt,mint a gyógyszer hatása Már azokba is bele kötött akik nem adtak cigit neki.Kb két hét telt el és az addig csendes,magába forduló betegből ön és közveszélyes ember vált.Nehéz helyzetben voltak az orvosok,mert börtönbe nem csukhatták,ennél súlyosabb osztályra sem tudták már elhelyezni.A gyógyszerek olaj volt a tűzre.Annyira a befolyása alá került a két embernek,hogy amit azok mondtak,az volt számár csak az elfogadható.Eltávolították a környezetéből a két felbujtót,de sajnos már késő volt.Már Ő is elkezdte hirdetni azt amit Ő is csak hallott.Egyre több fogyatékos hitt neki.Ezzel azt szeretném éreztetni,hogy bár nem volt terrorista az illető,de ha van...
Szókrakész
Tuti, hogy lesz tenorszála az incidensnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.