Hiábavaló volt a hónapok óta folytatott fideszes lobbi, az Egyesült Államok nem tart konferenciát az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján, mert véletlenül sem szeretnének színpadot adni Orbán Viktornak – írja közleményében a DK.

Emlékeztetnek: tíz éve az USA „Magyarország modellként szolgál a világ számára” címmel szervezett konferenciát az ’56-os forradalom 50. évfordulójára. A Capitoliumban megtartott konferencián George W. Bush amerikai elnök is jelen volt, aki aztán júliusi budapesti látogatásán azt mondta, hogy „Magyarország Európa szívében a szabadság diadalát képviseli a zsarnokság felett. Amerikában büszkén tekintik Magyarországot barátnak.” Hazánk nyugati szövetségesei az 56-os hősök szellemi örököseiként tekintettek a Gyurcsány-kormányra – ellentétben Orbánnal.

A Demokratikus Koalíció szerint, ha Orbán Viktor nemzetközi eseményen szeretne az ’56-os hősökre emlékezni, akkor Moszkvában a helye.

"Orbánnak Moszkvában a helye 1956 évfordulóján!"

A DK szerint az üzenet egyértelmű: Amerikában nem látják szívesen Putyin európai hídfőállását, mert semmi keresnivalója a szabadságért vívott magyar forradalom megemlékezői között. A DK szerint az oroszbarát jobboldal történelmi szégyene, hogy az ’56-os forradalomra külföldön szinte már csak Moszkvában tudnának megemlékezni – zárul az ellenzéki párt közleménye.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
A KISZ-titkár orbánc elvtárs október 23-án a Vörös-téren fényes délben csókolja vérhólyagosra Putyin valagát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Amerika ne is tartson konferenciát.

Még kiderülne, hogy egy amerikai kezdeményezésű szabadvakoló összeesküvés volt az egész. Úgy mint 1848, ...

Nagy Imre meg csak tátogott, mint hal a szatyorban, hogy most mit tegyen?
Az Arany Málna díjas Gyurcsány pont Nagy Imrét kérdezte a parcellánál, hogy:
"Imikém, most mit tennél?"
szmeagol
@nemethfamily3.: DEEE!
Nem kicsit, nagyon!
Yoda69
„Magyarország Európa szívében a szabadság diadalát képviseli a zsarnokság felett. Amerikában büszkén tekintik Magyarországot barátnak.” Hazánk nyugati szövetségesei az 56-os hősök szellemi örököseiként tekintettek a Gyurcsány-kormányra – ellentétben Orbánnal.

Asszem ezt a mondat nem fogja magat belopni a fideSS buzeransok szivebe.
Ugye @Szókrakész: ?
apali
Nem foghat a macska ,kint s bent egeret !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.