Schöpflin György, a Fidesz európa parlamenti képviselője twitterén osztotta meg az óriási ötletet, ami minden bizonnyal megoldja a migránsgondokat. A lényeg:

malacfejeket kell tenni a magyar határkerítésre, ezek majd távol tartják a muszlim migránsokat.

Egy fideszes képviselő megoldotta a menekültválságot

A 444.hu azt írja, a brit Independent már meg is osztotta a képviselő megoldását, amiről a Human Right Watch munkatársa, Andrew Stroehlein a lapnak annyit mondott:

"undorító szavak. Azt hinném, hogy egy neonáci troll írta, nem egy EP-képviselő."

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem rossz ötlet!!! az összes fütyiszes disznyó fejét ráaggatni a kerítésre!!!meg a cöfös ,meg a röfögö birkamenetesekét is!!!Hátha !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Kisül a szemem a szégyentől! Meddig éget még bennünket ez a mocsok banda?! Ilyet leírni, szavaim sincsenek! Illetve ami lenne, az nem tűri a nyomdafestéket. Leváltani, elzavarni ezeket a parazitákat!
Kovács Gizella
Szeretnék anyázni, mocskos szavakat írni, hogy mire képesek
a hatalomban lévők, de csak annyit írok szégyelljék magukat, akik
a 28 éve elhunyt testvéremnek küldtek értesítőt ! (NVI)
Szókrakész
Ennek nem a beégetés volt a célja.

Csak burkoltan üzentek a most Törökországból és egyéb helyekről meginduló több millió migráncsnak, hogy "Welcome to Hungary".

Mert hatalmas invázió fog hamarosan startolni,.
Hivatalosan is bejelentik, hogy bukott az eu-török megállapodás.
Törökország rá fogja zúdítani Európára az ott tartózkodó migráncsokat.
Nem véletlen a német fegyverkezésre, élelmiszer és egyéb kellékek betárazására tett felhívás.
Lassan elérik a céljukat a Rothschild csicskák, Merkel, Hollande...
Kitör az általuk annyira áhított háború Európában. Ami eltereli a figyelmet az olasz csődről, a Deutsche Bank csődjéről, az amerikai csődről, a közelgő hatalmas világválságról.

Az egész pénzügyi rendszert kukába lehet dobni.
Már csak komputeren létező számok és a FED és EKB által töménytelen mennyiségben a semmiből teremtett, fedezet nélküli(Fiat Money) szines papírfecnik tartják lélegeztetőn.

ki lett ez találva rendesen.
És ebben segítő kezet nyújt nekik Oroszország és Kína.
Szabadvakolók, illuminati hatalom.
Csak nekünk játsszák itt az ellenpólust.
Mert ugye One World Government.
Tekla
@Villon: Mert a biblia szerint oda kéne tartani a másik orcám is?
Talán a haza szeretetéről és védelméről szóló írások , egészségesebb önvédelmi reflexet produkálnak. Olvas olyat is. Ez egy háború a hazánk, Europánk ellen.
namihami
És a Schöpflin nevű ""ember"" véleményének az adja meg az igazi zamatát, hogy arra a kis angliai kirándulásra anno még Ő is csak egy szimpla ""migráncsként"" érkezett meg. Vajon ezt miként képes abban az okos kis buksijában simára hozni?
Ő még ""politikai menekült"" volt, ezek már dúló, rabló, erőszakoskodó, robbantó migráncsok? Vajon róla miként gondolkodtak az akkori befogadói?
Szép volt Viktor, sikerült a feladathoz a megfelelő embert választanod.
Villon
@Tekla: Mivel itt élek Magyarországon, eddig pofont csak honfitársaimtól kaptam. Sem arab, sem kínai, orosz, román, német, még nem bántott engem, nem tett rosszat nekem. Lehet, hogy neked más a tapasztalatod, de megértelek téged is, mint ahogy másokat is. Az ismert rossz elviselhetőbb számotokra, mint az ismeretlen. Nade kérdem én : melyik honfitársuntól félsz ismeretlenül? Nekem már volt szír, Bissau-guineai, kenyai, algériai munkatársam, brazil, spanyol, svájci, német, holland üzleti partnerem. Nem voltak sem jobbak, sem rosszabbak, (kivétel azok a magyarok, akik megloptak, átvágtak, betörtek) mint bárki más. Én egyéneket tudok értékelni, hozzáállásuk, munkájuk alapján. Nem utálom saját nemzetem, mert volt köztük gazemberrel dolgom. De hogy a poszt tárgyához szóljak, ez azért tényleg az alja. Talán a IX. században még hatásos volt. És ez az alak, uniós képviselő. Ezen a dolgon török pálcát, nem azon, hogy melyik pártot képviseli. Bár megjegyzem, egy EP képviselőnek nem a pártját, hanem országa érdekét kéne képviselni, annak jó-hírét öregbíteni. Ezek közül egyiknek sem felel meg, ha csupán ennyi bölcsesség, intuitív készség birtokosa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.