A Pentagon figyelmeztette Szíriát és Oroszországot, hogy az Egyesült Államok kész lelőni repülőgépeiket, amelyek Washington szerint veszélyeztetik az amerikai katonai “tanácsadókat” Észak-Szíriában. (A kurdokkal együttműködő amerikai kommandósokat nevezi így a Pentagon.) A figyelmeztetésre azt követően került sor, hogy a múlt héten az amerikai harci gépek megpróbáltak elfogni a Szíriai Arab Légierő repülőgépeit, amelyek az ország …

Forrás: oroszhirek.hu
Feltöltő: OroszHírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez a kurd együtműködés is egyre pikánsabb. Szíriában az amcsik a kurdokkal tartanak, Törökországban meg az ellenük harcoló erőket támogatják...
Peller Anikó
Nem nagyon értem mit keresnek az amcsik szíriában. Az iszlamállom sem különösebben veszélyes, otthon. Egymást irtják, de úgyis sokan vannak.

A kifejezetten veszélyes dolog az volt amikor a szarmerkel meghívót küldött nekik és ránk szabadította őket. Így most már gond nélkül irthatnak minket (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.