Ferenc pápa audiencián fogadta Orbán Viktort. Erről tette fel az alábbi fotót a miniszterelnök. (Illetve vélhetően nem ő, hanem Kaminski Fanny, Habony Árpád exbarátnője, aki Orbán Facebookját kezeli.)

Ferenc pápát gyalázzák Orbán rajongói

Orbán rajongói nem túl lelkesek a kép láttán, a legtöbbjük szerint a Szentatya migránssimogató, Soros-ügynök, vagy egyszerűen csak egy bábu.

Jó talajra hullott tehát a vetés: mint ismert, Bayer "Lovagkereszt" Zsolt nemrég "demens vénembernek" és "gazembernek" titulálta a Pápát.

Semjén Zsolt a sarokban elmorzsol egy örömkönnyet.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mint pogány, a béke érdekében nem kommentálom amikor a pápát fikázó Bayert kitüntető Orbánt fogadja a Pápa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@egyvandor: - igaz, de amíg nincs így, ne is mondjuk.
Ismered a farkast kiáltó fiú történetét...
egyvandor
@oncogito: Másrészt politikusok által felhergelt emberek már fejeztek le vagy égettek meg embereket. Ebből a szempontból sincs különbség. A lelki felkészítés már megtörtént. Majd "együtt mozdulnak", ha kell.
oncogito
@egyvandor: Nézd, '56-ban is elég volt ráfogni valakire, hogy ávós, már kötötték is lábbal felfelé a lámpaoszlopra, minden bizonyíték nélkül. Én akkor hat éves voltam, de sokáig nem engedek még az utcára a szüleim, azt mondták, túl sok borzalom volt.
Ha ez benne van a "levegőben", elég egy szikra.
De addig azért ne húzkodjuk a gyufát szerintem...
keresztapa
@oncogito: A mérhetetlen düh ami évek alatt gyűlnek az emberekben a mindennapjainkban, történő:, igaztalanságok, törvénytelenségek,felszínre kerülésével, hogy tehetetlenségünk van jelen ezekkel szemben, tenni nem tudunk semmit látványosan, igazságérzetünk be sokkal, ilyenkor elég egy szikra pl. az igazság beszéd váltotta ki ami a hazugságokat igazságként definiálta, az emberek becsapása, a kormány semmitevése pártakarattal!
egyvandor
@oncogito: Figyelmeztető jelzésnek szántam amire reagáltál.
hemami
Elítélek minden fajta gyalázkodást, de ugyanakkor hívő katolikusként mély szomorúsággal tölt el, hogy a pápa a keresztényekkel szemben a muszlimokat védelmezi, miközben azok a " hitetlenek " kiirtását hirdetik és még papot is ölnek . Kibékíthetetlen az ellentét a muszlim vallás és a kereszténység között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.