A világ legrémisztőbb épületeiről készült listájáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, mi újraindítjuk a szavazást! Nemrég a Daily Dot szerkesztett egy listát a világ legijesztőbb alkotmányairól, majd szavazást indított el. Bár hazánkat kedvelik a külföldi befektetők, Budapest leginkább gyönyörű épületeiről híres, sőt a Parlamentünket Európa legszebb épületei között tartják számon, nem így a paksi Makovecz templom, ami sokak számára olyannyira hátborzongató, hogy az említett listán igen előkelő helyre került. Nézzük meg mely épületek számítanak igazán rémségesnek vagy nyomasztónak a Daily Dot listáján:

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a makovecz -féle épületekben dolgozni vagy élni kényszerűlők legtöbbje
karma1
Koszi az osszeallitast: tulajdonkeppen az olajkutak a tengeren nem is voltak annyira ijesztoek, mint inkabb szomoruak, elhagyatottak, a porlado deszkafalaikkal...

Nekem makovecz agymenese volt rettenetes, igaz, a magasbatoro gotikus (jellegu) epuleteknek a vallasban mindig is a lenyugozes, Isten hatalmanak a megmutatasa, valojaban egyfajta felelemkeltes volt. Azert ez mara mar megvaltozott, viszont makovecz agya jol lathatoan jobban elborult: nekem az Addams family gothic kastelyanak is lehetne siman egy eleme, nem logna ki a kepi megjelenitesbol...(Istenkem, ha legalabb a tetoburkolatot rezbol csinaltak volna, nem ebbol a rettenetes fekete valamibol!)
Az viszont lelatszik rola, hogy jo vastagon foghatott a fa-buzi makovecz pennaja, amikor a szamlat allitotta ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.