a Charlie Hebdo szerkesztősége láthatóan továbbra is abból kíván hasznot húzni, hogy átlépi azt a határt, ahol a humor már nem humor. A BBC számolt be arról, hogy legutóbb az olasz földrengések áldoztainak a sírján sikerült pikniket ülni. Laza egyszerűséggel egyfajta beton-ember lazagne gyanánt ábrázolva az egészet. Ami biztos roppant vicces. Párizsból nézve. Úgy, hogy egyik rajzolónak sem kell odamennie, hogy tíz körömmel kaparja ki a gyermekét, vagy legalább a holttestét a romok közül. Vagy akár szőrös gyereket. Bár, szerintem, Párizsból nézve sem túl vicces. Inkább bunkó. Még akkor is, ha ezért nem fognak lőni. De biztos van egy réteg, a suttyóké, akik majd pénzzel honorálják az előadást. A Charlie Hebdo kiadója meg láthatóan az maradt, ami volt. A mások hitén, problémáján, kárán, halálán élcelődő kufárok klubja.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@GeoCravker: A tragédián poénkodni ilyen bunkó módon ez már gyomorforgató. Majd kivívják a keresztények bosszuját is. Mindent a lap eladhatóságáért?
karma1
Nagy bunkosag volt ezeket a rajzokat piacra dobni - egy jobberzesu ember egy ilyen dologgal nem viccelodik...
Vannak dolgok, amik bizony visszajara is elsulhetnek, bar a Charlie Hebdo asszem regen kiiktatott mindenfele erkolcsi normat a szennylapja szerkesztesebol...

Nem csodalnam, ha valaki megint beteritene oket...
Megint egy jo cikk Geo-tol...:o)))
lampa laz
Egyszerűen gyalázat nem csak a kiadóra, de arra nézve is aki ezért pėnzt ad, hogy más tragédiáján mosolyogjon. Az őket és a többi, országukat ért vérontás miatt az egész világ együttérzéssel viseltetett irányukba. Ezzel szembe mások fájdalmán élcelődni csak ilyen undorító, lelketlen férgek képesek mint ezek. Szégyelld magad Charlie Hebdo.
GeoCravker
@lampa laz: A BBC is azt emlegeti, hogy az olaszok lehet, hogy már megbánták az akkori kiállást melletük

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.