Telefonon jelentkezett be New York-i otthonából Hillary Clinton a CNN-en, és először adott nyilvános interjút, miután vasárnap idő előtt elment a szeptember 11-i megemlékezésről, amit kampánycsapata később azzal magyarázott, hogy tüdőgyulladása van, a melegben pedig kiszáradt – írja az Index.

A műsorvezető megkérdezte Clintontól, miért tartotta titokban a tüdőgyulladását, amit már pénteken diagnosztizáltak.

„Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle"

– mondta Clinton. Szerinte ilyen egy elfoglalt, aktív emberrel történik, akkor próbálja tovább tenni a dolgát. Többek között azt is hangsúlyozta, hogy nem veszítette el az eszméletét a vasárnapi eset alatt.

Megmérgezhették Hillary Clintont?

A több kampányrendezvényen is rátörő köhögésekről pedig azt mondta, azt hitte allergiás – az egyik rendezvényen még viccesen meg is jegyezte, hogy úgy tűnik, ellenfelére, Donald Trumpra allergiás. "Elmentem az orvoshoz, ott állapították meg a tüdőgyulladást" – mondta.

Az egész ügyben sok a találgatás, többek között megszólalt Bennet Omalu nigériai származású orvos is, aki felfedezte a CTE-t, azaz az amerikai foci játékosainál jelentkező agysérülést. Szerinte toxikológiai vizsgálatot kellene végezni Clinton vérén, hogy kiderüljön, nem mérgezték-e meg a demokrata elnökjelöltet.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@krumpli: Kire másra?

Vagy talán még Orbánra.
Szókrakész
Majd olvashatjuk, hogy Orbán személyesen hekkelte meg Dajcs Tompika olcsó internetjűével a levelezéseket, és utána egy hapcit küldött a demokraták szerverére, majd, hogy tuti legyen a dolgában még megdelejezte, mint tette a riporterrel, aztán megmérgezte, hogy Trump győzzön.
Csizmás Kond
@terlasz: Várd ki a végét...ha polcra kerül halálos lesz.
magyarbakancs
@Szókrakész: Pénz, szerencse forgandó.
Kilát bele a kártyákba?
Töke azt csinál amit akar gazdasági fellendülést,gazdasági összeomlást..
wagabund
valamelyik nap nagyon közeliben mutatták a férje arcát...-azt várták, hogy dícsérje.-..nos úgy tett mintha valami oksat akarna mondani, de inkább az igazat tartotta vissza nagy erőfeszítéssel..
az arc(is) a testbeszéd nagyon fontos része...mindent elárul..

Ha van, aki emléxik még az asztal alatt szopós csajra, és az ebből kavart botrányra, az arra is emléxik, hogy a neje hogy viselkedett a nyílvánosság előtt(is) a férjével...alázta rendesen...
...nagy összegben fogadnék, hogy Clinton ezt soha nem felejti...ebből következik, hogy nem is segíti a neje karrierjét...maximum úgy tesz, mintha mégis...a mosolya ezért nem őszinte.

Ha ő keresztbe tesz a nejének, az bizony nagyon keresztbe van téve...persze mindezt mosolyogva...baráti, hitvesi öleléssel...

szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.