Közeleg Orbán álnépszavazása, turbófokozatra kapcsolt a fideszes propagandagépezet.

A "közmédiának" csúfolt állami adón már indiai migrációval riogatják a magyar lakosságot.

Már indiai migrációval riogatják a magyarokat a "köztévén"

Kis-Benedek József, "biztonságpolitikai szakértő" az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában azt mondta: hamarosan jönnek az indiai migránsok, akik "egyre agresszívabbak".

A valóság ezzel szemben az, hogy aki nem háborús övezetből menekül, hanem gazdasági bevándorlóként érkezne, azt semmilyen kötelezettsége nincs Európának beengedni. Ezért nem is jön Indiából semmiféle hullám.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az indiai származású migráns éppen ott ül a miniszterelnöki székben , talán pont ezzel is foglalkozhatna a ,,tanácsadó,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Lassan, ha kimegyünk az erdőbe, akkor gomba helyett ""biztonságpolitikai szakértő""be botlunk minden fa tövén.
Ezek tényleg úgy teremnek, mint a gomba? Pláne, ha jön egy kis csendes, áztató eső?
Vagy van annyi pénz, amennyiért Fideszes, MTv1-es, Tv2-s ""bizto...""-vé tud válni az emberfia?
solidedge
Állítólag már az eszkimók is jönni akarnak.
namihami
@solidedge: Igen, mert végső esetben a migráncsokat, persze nem azokat, akik jó pénzért magyar ""állampolgárok"" lettek, beöltöztetik a fiúk fókának. És akkor végre több lesz a fóka, mint az eszkimó.
csa-csa
@Szeparepa2: legyen! a lényeg ha valaki képes embereket súlyosan bántalmazni, (akár megölni) csak mert a belesulykolt idióta vallása úgy diktálja, hát nekem mindegy milyen muzulmán, vagy hindu, dzsihád, muszlim, be ne tegye ide a lábát!
Yoda69
Tok mindegy mit mondanak, a fideSSes birkak mindent beszopnak. Legkozelebb majd a Mars-lakok invaziojaval fogjak fenyegetni oket, es azt is siman becumizzak.
csa-csa
@Szeparepa: .." erőszakossági sorrendben igen sokáig a kereszténység volt az élen... vagy ezer évig!!!"
hát ezzel max. egyet kell értenem! jó sokáig tartott! és micsoda válogatott kínzásokkal próbálták "megtéríteni" a népeket. hát igen! azért "ők is értették a dolgukat...! Csak hogy - és ez is igaz - időközben ezt valahogy "elfelejtettük". Ezért mára elég ha meghalljuk, micsoda barbár módon bánnak emberekkel ilyen olyan istenek nevében!! okkal ok nélkül, bizony elfogja az embereket a páni félelemmel vegyes gyűlölet. Mindebben a lényeg, hogy joggal félünk és féltjük szeretteinket! és azért változatlanul azt mondom OKT.2.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.