Közeleg Orbán álnépszavazása, turbófokozatra kapcsolt a fideszes propagandagépezet.

A "közmédiának" csúfolt állami adón már indiai migrációval riogatják a magyar lakosságot.

Már indiai migrációval riogatják a magyarokat a "köztévén"

Kis-Benedek József, "biztonságpolitikai szakértő" az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában azt mondta: hamarosan jönnek az indiai migránsok, akik "egyre agresszívabbak".

A valóság ezzel szemben az, hogy aki nem háborús övezetből menekül, hanem gazdasági bevándorlóként érkezne, azt semmilyen kötelezettsége nincs Európának beengedni. Ezért nem is jön Indiából semmiféle hullám.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az indiai származású migráns éppen ott ül a miniszterelnöki székben , talán pont ezzel is foglalkozhatna a ,,tanácsadó,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tutajos
Tudta?
2016.október 02-án a PETRÁK ünneplik névnapjukat!
"Na, ugye!"
Eriksson
Mi az, hogy indiai migráció? Az indiai elszármazottak évszázadok óta nemzettársaink, legfeljebb családegyesítésről lehet szó.
papa.49
Az indiai származású migráns éppen ott ül a miniszterelnöki székben , talán pont ezzel is foglalkozhatna a ,,tanácsadó,, !!!
karma1
Jajvazze, mar megint van egy hulye gogicselo ujszulott biztonsagi szakertonk! Mi a turotol fel orban, ha mar ennyi okos ember (?) mondja meg, hogy mikor mit kell csinalni???

Az indiai migracio pedig a Romanian keresztul evszazadok ota Magyarorszagra es Nyugat -Europa fele is tarto ciganysag.
Ez akkor most uj? Mar itt vannak vagy 700 eve, ennek a hulyenek csak most tunik fol?
Rózsika Hatházi
@karma1: Tudod, az újszülöttnek minden vicc új. Bár ez a zemberszabású nem tűnik újszülöttnek. De az is lehet, hogy korán érő típus. :)))
Macskaszem
Október 2-re tetőfokára hág a népszavazási-abszurd, a fideszcsicskáknak teljesíteni kell bármi áron, és nincs olyan ordas nagy hazugság, amit elő ne adnának szemrebbenés nélkül. Na persze volt kitől tanulni.
dr. prédikátor
Mi az hogy az indiaiak jönnek??Jönni fognak az eszkimókák, az amerókai indiánok , a teutonok,sőt a sok hülye fütyisz geci is!!!
nusika
A fidesznek nem kellene elkapkodnia az országok sorolását, végül még lemarad valamelyik a sok közül.:)))))))
tutajos
Tudta?
Nagy nap lesz 2016.10.02.
A Petrák ünneplik névnapjukat!
Bezonyám!
Isten éltesse a Petrákat!
"Na, ugye!"
simmering73
Az indiai migráción már rég túl vagyunk. Valami új rettegnivaló nincs?
Hofipisti
Tessék mondani, hol lehet nemzetbiztonsági szakértőnek jelentkezni? Ekkora, sőt ettől még nagyobb marhaságokat én is tudok mondani - ha jó pénzt kapok érte.
lópicigáspár
Thaiföldről migráló masszőr csajok nem jönnek? Befogadnék néhányat! Hétfőre, keddre...
gazdag dezső
Valaki mondja már el !! Miért kellene nekünk befogadni emigránsokat ???Nekünk is van sok szegény ember,hajléktalan,meg munkakerülő is!Szaporítani kellene az ilyen erőszakos fajtát ?Mert ugye ezek nem akarnak dolgozni sem ,tanulni sem,csak jogokat követelni,meg segélyeket fölvenni !!! Ilyenek már vannak sokan ebben az országban !! Mert a becsületes emberek ,azok másak,és nem azok jönnek többnyire ide sajnos!! Kérni,azt lehet,meg kaphatna is a becsületes ,tisztességes ,dolgozni,és beilleszkedni akaró !!! De ne követeljenek,és ne erőszakoskodjanak,mert itt vendégek,és egyenlőre csak eltartjuk Őket.Azok akik itt nagy bőszen írogatnak a befogadásról ,biztosan nem beszéltek még határ-menti emberekkel!!! Nem csalás ,ámításokról kell beszélniük ,hanem tegyék meg,hogy először is győződjenek meg az igazságról!!A valóságról. Nyugodtan tájékozódjanak mielőtt véleményeket írnak az emberek.Akár azok a rendőrök is szívesen elmondanák a valódi véleményeket is akiket odavezényeltek a határra,és a közeli falvakba.,akik látják ,hogy milyen emberekről beszélünk!!
Perwool
@lópicigáspár: Csak az asszony meg ne tudja!-:)))
Desischado
@lópicigáspár: Te huncut! Te is tudod, mitől döglik a légy! Én meg kérnék szépen korai halliyu sztárokat, Lee Min Hót meg főleg! Ha már lehet migráncsokat választani, akkor legalább szórakozzunk! Te maszíroztatsz, én meg csorgok a vödörbe a gyönyörűségtől!

www.youtube.com/watch?v=shHfDDGVib8
Perwool
@gazdag dezső:"Azok akik itt nagy bőszen írogatnak a befogadásról ,biztosan nem beszéltek még határ-menti emberekkel"
Te már beszéltél? Határmentén laksz? Mesélj! De akkor te se hallomásból, az M1-ből tájékoztass!
" Akár azok a rendőrök is szívesen elmondanák a valódi véleményeket is akiket odavezényeltek a határra,és a közeli falvakba.,akik látják ,hogy milyen emberekről beszélünk!!"
Menj, interjúvold meg őket!
Egy kis infó.Európában már itt vannak pár évtizede. És nem is kevesen. Nagyjából 40-50 millióan.
Csak fényességes, jobban teljesítő országunk valamiért nem bír akkor vonzerővel, hogy közülük érzékelhető számúan itt akarnának élni.
Perwool
@gazdag dezső: Igaz egy éves a riport, de a körülmények semmit nem változhattak, pedig az uniótól kapott Orbán pénzt a menekültek ellátására.
vilaghalo.info/helyszini-riport-a-roszkei-hatarrol
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/egy-rendor-szerint-nem-olyanok-a-menekultek-mint-amilyennek-orban-beallitja-oket/
Még a kint szolgálatot teljesítő határőreink, rendőreink is tákolmányokba húzódnak az eső elöl.
kepkezelo.com/images/gxt9o8clnqr9vfq8cl3g.jpg
kepkezelo.com/images/zzu06t3wfap5b9kp3rw5.jpg
Fradigege
A felcsútiban is van indiai.
cigány
héber neveket adtak a gyerekeknek, megaugyanmár
Peller Anikó
@Desischado: ez a Lí hót pasinak látszik, tetszik neked?
csa-csa
@Szeparepa2: azok sem jobbak! ugyanolyan fanatikusak és erőszakosak! túl sok esetről olvasni hogy pl. nőket! savval leöntenek, megcsonkítanak, egyre többször csoportosan megerőszakolnak nem egy esetben büntetlenül!!! na ez a csűrhe sem hiányzik! csak azt ne mondd hogy riogatnak ilyen hírekkel, mert ezek megtörtént szörnyűségek!
Lackó50
A békés hindukkal nem is lenne semmi gond. A hónuk alatt egy-egy Káma-szútrával ellennének itten. Majd ha ez a hullám is lezajlott, akkor jönnek a kínaiak, mint a sárga veszedelem és elárasztják ezt a szegény Európát. Lassan nem lesz a világon olyan ember, aki ne Európába szeretne lakni. Nagyon felkapott lett ez a kontinens. Tudnám javasolni még Szibériát. Az elég ritkán lakott és ott még ki lehetne bontakozni.
Viccet félretéve. Lehetne ezt a problémát megfelelően kezelni, csak határozott fellépés kérdése az egész. Ahogy a legkisebb zavart okoznák és nem hajlandók elfogadni az itteni törvényeket (vagy nem akarja, hogy pl. regisztrálják) azonnal visszafordítani és egy repülővel visszavinni oda, ahonnan jött. Nem segélyeket adni nekik. Kapjanak egy minimális ellátást, (ami nem több, mint a munkanélküli segély) és keressen munkát. Ha nem talál 3 hónapig, akkor mehet haza. Megfelelő törvényi keretek között lehet kezelni ezt a kérdést, de ha magasabb segélyeket és ellátást kapnak, mint a magyar állampolgárok, akkor ne csodálkozzon senki, hogy további követelésekkel lépnek fel és agresszívabb magatartást tanúsítanak. Nem kell velük elhitetni, hogy itt majd eltartják őket. A problémájukat meg nem itt kell megoldani, hanem a saját hazájukban, hogy mielőbb visszatérhessenek felépíteni a szétbombázott hazájukat. Ott lenne nekik munkalehetőség az építkezéseken és biztosítva lenne a megélhetésük is.
Desischado
@Peller Anikó: A neve Lee Min Ho, és igen: férfi, ez látszik is, és igen, tetszik, méghozzá nagyon! Fantasztikus szinész és énekes, nagyon rendes ember, és ráadásul piszok jó pasi!
namihami
Lassan, ha kimegyünk az erdőbe, akkor gomba helyett ""biztonságpolitikai szakértő""be botlunk minden fa tövén.
Ezek tényleg úgy teremnek, mint a gomba? Pláne, ha jön egy kis csendes, áztató eső?
Vagy van annyi pénz, amennyiért Fideszes, MTv1-es, Tv2-s ""bizto...""-vé tud válni az emberfia?
solidedge
Állítólag már az eszkimók is jönni akarnak.
namihami
@solidedge: Igen, mert végső esetben a migráncsokat, persze nem azokat, akik jó pénzért magyar ""állampolgárok"" lettek, beöltöztetik a fiúk fókának. És akkor végre több lesz a fóka, mint az eszkimó.
csa-csa
@Szeparepa2: legyen! a lényeg ha valaki képes embereket súlyosan bántalmazni, (akár megölni) csak mert a belesulykolt idióta vallása úgy diktálja, hát nekem mindegy milyen muzulmán, vagy hindu, dzsihád, muszlim, be ne tegye ide a lábát!
Yoda69
Tok mindegy mit mondanak, a fideSSes birkak mindent beszopnak. Legkozelebb majd a Mars-lakok invaziojaval fogjak fenyegetni oket, es azt is siman becumizzak.
csa-csa
@Szeparepa: .." erőszakossági sorrendben igen sokáig a kereszténység volt az élen... vagy ezer évig!!!"
hát ezzel max. egyet kell értenem! jó sokáig tartott! és micsoda válogatott kínzásokkal próbálták "megtéríteni" a népeket. hát igen! azért "ők is értették a dolgukat...! Csak hogy - és ez is igaz - időközben ezt valahogy "elfelejtettük". Ezért mára elég ha meghalljuk, micsoda barbár módon bánnak emberekkel ilyen olyan istenek nevében!! okkal ok nélkül, bizony elfogja az embereket a páni félelemmel vegyes gyűlölet. Mindebben a lényeg, hogy joggal félünk és féltjük szeretteinket! és azért változatlanul azt mondom OKT.2.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.