Andrej Kiska élesen bírálta Orbán Viktornak a pénteki pozsonyi EU-csúcsot követően elhangzott elmarasztaló véleményét.

A szlovák államfő a TASR hírügynökségnek adott nyilatkozatában sérelmezte, hogy Orbán kétségbe vonta a találkozó értelmét és jelentőségét, ami  méltánytalan a többi résztvevővel és a szervezőkkel szemben is.

"Az Unió eszméjének azok a politikusok is ártanak, akik az unióról képtelenek akár egy szép szót is mondani, Brüsszelt pedig csak szitokszóként veszik a szájukra.

Miközben legtöbbször a megnyilvánulásaikkal belpolitikai célokat követnek, nem az EU jobbítása érdekli őket, hanem a hazai támogatottságuk, a soron következő szavazás eredményei. Ezért cinikusan leegyszerűsítik vagy éppenséggel felnagyítják a bonyolult részletkérdéseket"

– szögezte le a szlovák elnök.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Visegrádi 4-ből 3 hajlandó volt kompromisszumokat keresni..
Ami mindig, minden jellegű kapcsolat alapja. Nem az elválasztó vonalakat mély árokká szélesíteni, hanem az összekötő elemekből egy járható hidat építeni a feladat. A többiek ezt teszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tutajos
Rohad a visegrádi NARANCS !!! ???
Néköm teccik !!!
"Na, ugye!"
cs.n.
És még csak nem is egy nihilista nyugati mondta, hanem egy V4-es elnök. Orbánt már ebből a "klubból" is kinézik lassan.
wagabund
amit az elnök mondott, az náluk is előfordult...csak arra már nem emkékszik..
Perwool
@cs.n.: Várható volt. A V4 es kis csapat pattogóit szőnyegszélére állították.
Vagy az Unió, vagy kívül tágasabb, és követitek "vezéreteket a hős szabadságharcost... Az Uniót választották!
Annak idején Orbán baxta szét a V4-t, azt hitte sikerrel járhat az újra egyesítéssel.
Nem mindenütt jön össze a pávatánca...
Felmelegítve max a töltött káposzta a jó!
Eriksson
Mondja csak Pán Kiska. Faymann kancellár is mondta a magáét, nem is olyan régen.
coni
Az Unió rájött nincs az a pénz amivel fel lehet zárkóztatni egyes országokat, így jön a kétsebességes Unió, a szlovákok nem akarnak lemaradni, ráadásul ott már Euró van.
Eriksson
@coni: Nagy cucc az az euró, melyről egyre gyakrabban mondogatják, hogy pillanatokon belül meg fog szűnni. Aztán maradnak egy csomó értéktelen papírral a kezükben, mint a magyarok anno a koronák ezerbilliárdjaival.
Bringás
Ez akkora öngól libsik, hogy röhögök rajtatok!
A cikk arra utal, hogy az EU politikája a kutyának sem kell itthon! Köszi annak az államnak az elnökétől, amelyik államtól még egy puli is idősebb!
teuton
@Eriksson: Igy van! Es ha olvasni tudnal, akkor tudhatnad, hogy az osztrakok egy meg liberalisabb elnököt valasztottak helyette! De te olvasni nem tudsz, csak a kolomp utan megy, jo birkakent... Na meg azt is olvashatnad, hogy barmennyire arrol pofaztok, hogy a nemeteknek mennyire elege van Merkelböl, az eddigi 5 tartomanyi valasztason az 1 millio menekült bejövetele ota semmi sem valtozott... Kivül röl osztod az eszt, de semmiröl sincs fogalmad, mert a kiralyi mediat habzsolod...
Manhattan
A Visegrádi 4-ből 3 hajlandó volt kompromisszumokat keresni..
Ami mindig, minden jellegű kapcsolat alapja. Nem az elválasztó vonalakat mély árokká szélesíteni, hanem az összekötő elemekből egy járható hidat építeni a feladat. A többiek ezt teszik.
silber13
99.-Kellett már ennek a csüti hippopotamusnak egy két pofon!
Eriksson
@teuton: Hol jártál drágám az utolsó pár hónapban? Karanténban?
silber13
Elnézve a fényképet, ez biztosamón a grazi útja előtt készült ahol titkos szervízre kell járnia! És ez Magyarország miniszterelnöke!
silber13
@cs.n.: Hát persze! Sikernek tartja, és erre meg is esküszik a minimókus csúti birkász ( karmester) beintésére bégetni kezdő birkakórus.
amaramaistanna
Komment a Facebookról, azok a régi idők, csak nem figyeltünk eléggé:"Anna Almási
- 4 órája · Budapest - ·
A pozsonyi találkozóról jutott eszembe, hogy Orbán már a '90-es évek közepétől nyíltan hazudott, akkoriban a parlamentben az EU - csoportot vezette - nem ez volt a pontos neve - és egy EU - biztosok látogatása után sajtótájékoztatót tartott...Mindenről, ami ott nem hangzott el, amikor erre a munkatársa emlékeztette, azt mondta: lényegtelen, már elutaztak... Aki figyelmeztette , már nem ennyire kényes arra, hogy mi a valóság, ma is Orbán és a NER szolgálatában áll... "
volvós
Úristen !!! Ez az arc a fotón, mint egy OPNI szökevényé ...
és ez a diktátor irányitja Magyarországot ..:-(
Borsodi
Néhány évvel ezelőtt a Lengyelek Szlovákok Románok a béka seggében se voltak hozzánk képest most meg mi irigyeljük őket.Így csúszunk lefelé nem az euró lesz bevezetve ha nem a pengő.
Eriksson
@volvós: Törvénybe kellene hozni, hogy mostantól kezdve szerte a világban minden politikus nőnek/férfinak minimum egy szépségverseny díjazottjának kell lennie. :))
volvós
@Eriksson: Bocsika nem SZÉPNEK kell lenni, hanem
NORMÀLIS EMBERNEK / NÖNEK kell maradnia ...
Eriksson
@volvós: Mi az a normális? Mihez képest?
verőce21
"Szydlo: egyetértés volt, hogy ez így nem jó"

Itt a sajtótájékoztató, hol van, "hogy Orbán kétségbe vonta a találkozó értelmét és jelentőségét"?
www.hirado.hu/videok//orban-viktor-sajtotajekoztatoja-a-pozsonyi-csucstalalkozo-utan
Eriksson
Brüsszel tegnap tette végérvényesen hiteltelenné a balliberális kampánymantrát az állítólag nem létező kötelező beletelepítés tervéről. Nem vonja vissza az Európai Bizottság a kvótát,...
1.bp.blogspot.com/-G_O0nS8v5qE/V95ivN4BKSI/AAAAAAADo-M/-wiKRyir07EEH2Ay5oJuvO6hOHjyppgoQCLcB/s1600/Az%2BUni%25C3%25B3%2Bnem%2Bvonja%2Bvissza%2Ba%2Bkv%25C3%25B3t%25C3%25A1t%252C%2Bfelgyors%25C3%25ADtj%25C3%25A1k%2Baz%2Beloszt%25C3%25A1st.jpg
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: a "híradó" által megvágott, összeollózott, és összeragasztott anyagok mióta hitelesek, és igazak??? :)))
nanemáááá... :)))))
szettevette
Nekem elegem van abból, hogy az EU-ban állandóan csak üléseznek. Majd, ha arról lenne szó, hogy a szomszédjába költöznének a menekültek, vagy valami jó kis lumpen roma család, azt hiszem nem ülésezne, hanem végre cselekedne... Mert mindaddig senki nem rasszista, amíg a saját bőrén nem tapasztalja meg, amíg saját magát, vagy a családját nem éri atrocitás, addig nem érdekli a dolog...A menekültek meg csak jönnek, jönnek és jönnek. Miért olyan nehéz kimondani, hogy köszi, de mi már nem tudunk több embert befogadni! Miért? Amíg Merkel ezt így nem jelenti ki, addig olyan mintha meghívót küldene nekik. Úgy gondolják, hogy várják őket.
I.raptor
@Eriksson ma, 11:56:
Szerencsétlen fatojás!
Az milpengő volt, nem korona!
tutajos
@Bringás: No majom!
Látom ma is sikerült tubusos fidesz körömkoszt vásárolnod!
Hajrá!
tutajos
@vadnarancs: Tudta?
Ez a bumeráng effektus!
"Na, ugye!"
Eriksson
@I.raptor: Tévedtem, valóban milpengő volt.
De mire a Szerencsétlen fatojás? Nincs Húsvét.
teuton
@Bringás: Na megint egy ujabb hülyeseg töled! Kerdezd mar meg azt a több 1000 magyart, aki Szlovakiaba jar at dolgozni, miert oda mennek? Es az auotokat miert szlovak rendszammal jaratjak az adosporolok? Miert es mikor lehet euroz bevezetni? Na persze tenyekröl te soha nem beszelsz, mert ellened szolnanak...
teuton
@verőce21: ??? Orban romanul beszlet vagy te nem ertesz magyarul? Egyertemüen megmondta, hogy annak, aki azt remelte, hogy meg kehet valtoztatni Brüsszel politikajat, annak sikertelen volt a talalkozo, semmi nem valtozott. Vagyis Orban hajoja elsüllyedt, senki nem tart vele az EU elleni uszito hadjaratban, mar a szlovakok is kiugrottak a V4-böl... Ha nem ertetted, akkor allitsd hangosabbra, ugy 1:30nal kezdödik. Ha meg mindig nem ertettted meg, akkor fordittatsd le romanra!
teuton
@szettevette: Te hol elsz? Hany menekült jött Magyarorszagra? Es mi közöd neked Magyarorszagrol, hogy milyen politikat folytat Merkel? Egyebkent 1 millio menekült befogadasa sem okozott gondot Nemetorszagnak, a lakossag 14%-a amugyis külföldi szarmazasu, mint Angliaban. Bezzeg Orbanod azzal riogat, hogy millioan jönnek, de egyenlöre meg csak kevesebb mint 1300 föröl volt szo! Ennyi ember 1 honap alatt költözik MO-rol külföldre, ezzel miert nem riogatjatok egymast???
teuton
@Eriksson: Talan a kiralyi media helyett a valos hireket kellene olvasnod. Egyenlöre ugy nez ki, hogy semmelyik valasztason sem valtozott semmi lenyegesen, ugyanaz a part maradt hatalmon mint 4-5 evvel ezelött. A 16 tartomenyban 5 különvözö part lormanyoz, ugyanugy nyertek zöldek is, mint kommunistak, tehat ök kormanyoznak 1-1 tartomenyt. De ha megjobban megnezezned az eredmenyeket, akkor azt is lathatnad, hogya konzervativokhoz kepest (CDU) a baloldal (SPD + Linke) megerösödött...Ja, elfelejtettem, hogy te csak a kiralyi media, alfahir meg a kurucinfo hamis hireit olvasod es hiszed el, a valosag es a tenyek viszont nem erdekelnek... Egyebkent a mai berlini valasztas eredmenyet is megnezheted, a konzervativok valszeg kiesnek a pikszisböl es a szocdemek a kommunistakkal es zöldekkel fognak kormanyt alakitani! Szoval baloldali fordulat van, nem a gyülöletkeltök es ijesztgetök kerülnek hatalomra, mint MO-on, mert a nemet egy kicsit okosabb, minthogy a kolomp utan menjen...
teuton
@Eriksson: Es a cikkban szereplö kepen szerinted Orbanc normalis? epeszü embernek rögtön az jut erröl a pofarol eszebe, hogy savanyu a szölö... Nem sikerült a puccs, a törpe törpe maradt, söt meg ki is röhögtek es hatba tamadtak (szlovak elnök)...
Fradigege
egy tót slave=rabszolga mondta. Nem szlovák, saját magukat elbecézték így, hanem: tót. Nem védem a zsírmorét, de Róbert Károly óta van cseh, lengyel, magyar együtt működés. A tót, csak belecsöppent ebbe. Beültettük őket az iskolapadba, beengedtük és csináltunk visegrádi 4-et a 3-ból. Ebből induljunk ki. Pattog a kis köcsög.
Yoda69
Itt tartunk: mar a szlovakok is sokkal eurokonfortabbak mint mi. Nekunk valuban a balkanon a helyunk, de attol tartok meg ok is normalisabbak.
Hova sullyesztette a zsirtaho az orszagot?
eugen4402
Orbán titokban nem Napoleonnak képzeli magát, hanem sikeres vállalkozónak, aki "jutányos áron bármilyen bontási munkát elvállal." Referencia-munkájaként említi a "Keleti Blokk"-ot, ennek elemeit: a "Varsói Szerződést", és a "KGST-t" is. Kisebb munkákat is elvállalt már, a Magyar Köztársaság területén sikerrel bontotta le pl. a jogállamot, az oktatást, az egészségügyet, a szociális ellátások rendszerét stb. Jelenleg (állítólag) egy meg nem nevezett ázsiai hatalom megbízásának tesz eleget: az EU lebontásán fáradozik...
Aki Én
Nesze neked példátlan egyetértés.
Milyen pontosan ábrázolta orbánt.
magyarbakancs
Edig tartott a nagy Visegrádi össze borulás?
lenalena
@magyarbakancs: ja, már érződik OV bomlasztása, nemcsak itthon, már egész Európában.
Hellcat
Ez a vadbarom mindenhonnan kiutáltat minket...grat.
nem tibi
Telitalálat ! Felnagyítják a jelentéktelent ,cinikusan lekicsinyítik ami fontos .
Ez egy ismert de még ez idáig nem definiált megállapítás arra amit régóta csinálnak .
:-(((((((((
Eriksson
@teuton: Szerinted ez érdekel engem? Hát nagyon nem.
Eriksson
@teuton: Piszkosul nem érdekel sem a téma, sem te.
verőce21
@teuton: (22:09) Te valószínűleg benéztél valamit! Nemcsak Piktor volt elégedetlen a találkozó eredményeivel - anélkül, hogy "kétségbe vonta a találkozó értelmét és jelentőségét" -, hanem elégedetlen volt a lengyel és az olasz kormányfő is.

Mi van a Merkel hajójával? elsüllyedt? Mit írnak a német lapok, hogy ellenzékbe szorul Berlinben?
Ördögvadász
Migráns, kerítés, vagy meghívó, népvándorlás, vagy bevándorlás, stb, stb, stb

És szarházi, seggnyaló politikusok. Tömeg számra!
Ki meri egyáltalán kiejteni, kimondani a valós okot? Irakban, Szíriában, a közel Keleten hábórú dúl! Az ártatlanokat mészárolják.
Sok szarházi amerikai seggnyaló politikus!
herczeg0210
A Diktor meg leszarja a "kemény kiosztást"...
teuton
@verőce21: ??? Szerintem te korrepatalasra szorulsz olvasasabol! Talan olvasd el a szlovak es lengyel nyilatkozatot a talalkozorol, meg azt, amit a szlovak allamfö nyilatkozott Orbancodrol es mit mondott pontosan Renzi.
Aztan mifele ellenzekben van Merkel? Ilyent irt a Pesti Sracok vagy a Kurucinfo? Egyenlöre meg ö a kancellar es lesz 2017 utan is. De nem pofazni kell hülyesegeket, hanem fogadj velem 1 millaban, aztan jövö összel meglatjuk ki viszi a bankot...
Egybekent ahhoz mit szolsz, hogy Berlinben a kommunistak 5%-kal több szavazatot nyertek mint a legutobbi valasztason? Es nelkülük mostmar nem is lehet majd kormanyozni! Azonkivül van mar 1 tartomenyban zöld es 1ben kommunista minisdzterelönök. Szoval a te es hasonszörü jobberek kinyilatkoztatasai valahogy nagyon nem igazak, mert sehol nincs a szelsöjobb többsegben, de meg kormanykoalicioban sem, egyik demokratikus part sem all a nacikkal szoba!
verőce21
@teuton: (15:28) Én érdeklődéssel próbáltam egy kérdést feltenni, nem kaptam választ. Nem fogadok veled, mert Úriember biztosra nem fogad. :)
Érdekes, hogy a találkozóról nálatok, a cenzúrázott sajtó mást írt! pl. az olasz kormányfő teljesen ugyanazt mondta, mint Piktor, hogy a migráció kérdésében eredménytelen volt a tárgyalás, pontosabban "nagy lehetőséget szalasztott el a konferencia ebben a kérdésben".
verőce21
@teuton: (folyt.) Ismert hír itt az is, hogy "egyik demokratikus párt sem áll a nacikkal szoba". De én egy más dologra céloztam.
A hírügynökségnek nyilatkozó Nils Diederich politikai szakértő szerint a választások tétje nem az, hogy a hagyományos pártok, a szociáldemokraták (SPD) és a CDU közül ki végez az élen, hiszen Berlinben rendszeresen az SPD győz, hanem az SPD-CDU koalíció várhatóan nem folytatható. És csak valamilyen hármas koalíció alakíthat a képviselőházban többségre támaszkodó kormányt. A legvalószínűbb az, hogy az SPD a Zöldekkel és a Baloldallal alakít kormányt, és a CDU ellenzékbe szorul!

Véleményem szerint ez utóbbi fog megvalósulni a jövő évi Bundestag választásokon is, mert a németeknek elegük van Merkelből.
rosalinda57
@verőce21: Persze, hogy a migrációról szóló tárgyalás eredménytelen volt, hiszen ez a téma fel sem merült, miután nincs kötelező betelepítés és ezzel a dolog le van zárva ! Orbán kudarca pedig az, hogy kiírta az általa kezdeményezett szavazást ( nem népszavazást ! - mert ugye ezt a népnek kellett volna kezdeményezni ).
verőce21
@rosalinda57: Érdekes megközelítés. Ennek ellenére a tény az, hogy van kötelező kvóta.
verőce21
@rosalinda57: (19:32) Vannak országok Európában – például Németország vagy Franciaország -, amelyek versenyelőnyt várnak a minél több bevándorló érkezésétől.
"A magyar kormány álláspontja az, hogy a keresztény Magyarország homogenitásának megtartása a feltétele annak, hogy sikeresek legyünk. Amennyiben munkaerőre van szükségünk, akkor azt a magyar családok támogatásán keresztül szeretnénk megoldani vagy a határon túli magyarsághoz fordulunk” – mondta Lázár János.

A politikus kifejtette, "mostanában 100-120 ezer emberről beszélnek Brüsszelben a hazánkra érvényes kötelező betelepítési kvóta kapcsán”. Ez a családegyesítést, valamint a gyermekvállalást figyelembe véve néhány éven belül már egy 500-600 ezres, folyamatosan gyarapodó közösséget is jelenthet. A miniszter szerint kérdéses, hogyan lennénk képesek a teljesen eltérő kulturális és társadalmi hátterű, Európában gyökér nélküli, Afrikából vagy a Közel-Keletről származó és saját vallási és kulturális identitásához erősen ragaszkodó közösség integrációjára."
teuton
@verőce21: Szeriinted melyika cenzurazott sajto? Amelyik merkelt biralja? Nagy hülyesgeket besuelsz, szerintem 1 nemet ujsagot sem olvasol vagy tevemüsort nem nezel... Egyebkent pedig ne a magyar forditasokat olvasd, hanem az eredeti nyilatkozatokat! Pl. a szlovak allamfö nyilazkozatat Orbanrol..
teuton
@verőce21: Masold mar be ide azt a kötelezö kvotat amiröl hadovalsz!
teuton
@verőce21: Nem egeszen ertem mire akarsz kilyukadni, hiszen ellentmondani akarsz nekem, de azt mondod amit en! Csak kiforgatod a sajat szavaid... Ugyanis azt allitod, "a nemeteknek" elege van Merkelböl es a menekültpolitikajabol... Csakhogy a pont a baloldal erösödtt meg Berlinben, az egyedüi tradicionalis part amelyik több szavaztot kapott mint korabban, azok a kommunostak... Es a baloldal meg liberalisabban gondolkodik a menekültbefogadasrol.. Azonkivül amiota elindult a menekültaradat 1 tartomenyban a zöldek, 1ben pedig a kommunistak nyertek es kormanyoznak, nem pedig az idegengyülölö nacik...
teuton
@verőce21: Na jobb nem is kellett, a lezarjancsi! "Beszelnek rola..." Kicsoda? Honnan szerzi ezeket a baromsagokat, vagy csak ö talalja ki, hogy riogathasson vele sok birkat! Megkerdezted töle, mielött idezed, hogy milyen tenyre, kire tud hivatlkozni? Ja, ez senkit nem erdekel...Egyebkent arra sem tudott senki meg forrast közölni, hogy mikor hivta meg Merkel a menekülteket, de minden birka erre hivatozik...
verőce21
@teuton: (22:56) Az első 160.000 menekült szétosztása itt van.

ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/press-material/docs/state_of_play_-_relocation_en.pdf

Ki és mikor döntött arról, hogy tagállamok között osszák szét a menekülteket?
Erről az uniós országok belügyminiszterei döntöttek két menetben. 2015. szeptember közepén egy 40 ezres keretet vállaltak teljesen önként a tagállamok. Magyarország ebben nem vett részt. 2015. szeptember végén kibővítették ezt a számot még 120 ezer fővel, és rögzítették, melyik országra hány ember jut.
verőce21
@teuton: Az pedig, hogy egy tót ember mit mond, vagy mivel vádaskodik magyargyűlöletében, engem egyáltalán nem érdekel.
teuton
@verőce21: Nem tudtam, hogy lezerjancsi szerinted tot, de ennek mi köze a temahoz???
teuton
@teuton: Talan olvasnod kellene megtanulnod, ezt mar mondtam nehanyszor!
1. Van egy tervezet, amit Magyarorszag is megszavazott.
2. Nincs kötelezö kvota...
verőce21
@teuton: (14:49) Ez az a tervezet, amit megszavaztak többségben.
Magyarország nem fogadta el ezt az uniós előírást.
A magyar belügyminiszter már a döntés megszületésekor a művelet ellen szavazott, de kisebbségbe került a tanácsülésen. A magyar és a szlovák kormány ezután az Európai Unió Bíróságán megtámadta a döntés jogosságát. A keresetet 2015 decemberében adták be. Jó eséllyel még idén év vége előtt döntés születik ebben az ügyben.
szettevette
@teuton: Nem mindegy neked, hogy hol élek? Ha nézed a híradásokat, láthatod magad is, hogy már Merkel is visszakozik. Figyi! lehet, hogy Orbán riogat, de nézd meg, a hírekben, hogy ember tengernyien jönnek! És nincs megállás, mert már Közép Afrikából is elindultak. Lehet, hogy ide nem akarnak jönni, de gondolj bele, amikor az országon keresztül mentek micsoda mocskot hagytak maguk után! Kizárt dolognak tartom, hogy ezeket az embereket integrálni lehessen...
teuton
@szettevette: Tajekozodj tovabbra is a kiralyi mediabol, hiszen auz pont olyan birkaknak keszült, mint te... A tenyek ne is erdekeljenek... Azert azt elarulhatnad, honnan vagy hova visszakozott Merkel? Ezt mondja a TV2???
teuton
@verőce21: Sajat magad hazudtoltad meg, eszre sem veszed! TERVEZET, AJANLAS volt!!! Egyebkent ha elolvasnad az EU alaptörvenyet, abban pontosan benne van, hogy a minösitett többseggel hozott döntesek minden tagallamra kötelezö ervenyüek! A magyar parlamentben hozott többsegi hatarozatok nem ervenyesek minden magyarra??? Na, pont igy megy ez az EUban is! Lehet köpködni meg az EUt mocskolni, de a demokracia bizony igy müködik, nem a farok csovalja a kutyat!
verőce21
@teuton: (21:01) Felfogtad te, hogy mit válaszoltál? Most azt írod: "...a minösitett többseggel hozott döntesek minden tagallamra kötelezö ervenyüek!" - éppen most cáfoltad meg magadat, hogy "2. Nincs kötelezö kvota... " (14:49)...most akkor mégis van? :)
teuton
@verőce21: Mar többször bebizonyitottad, hogy olvasni azt nem tudsz... Azert elismetlem sokadszorra: Van egy elosztasi rendszer, amit a belügyminiszterek megszavaztak, köztük a magyar is. Az elsö elosztasi rendszer szerint 1294 elismert menekültet kellene MO-nak befogadni, az orszag lakossaga es gazdasagi erejet tekintetbe veve, 160 ezeböl! Ez hany %???. Tovabbi kvota nincs, mert csak egy ervenyes EP hatarozat szerint lehetne. A magyar parlamnetben nem a többseg hozza meg a törvenyt (valojaban az orszag lakossaganak kevesebb mint 20%-a altal megvalasztott fidesztöl!), ami aztan a lakossag 100%-ra ervenyes?
verőce21
@teuton: (23:30) Ha mégis van 1294 kötelező kvóta - mint ahogy írtam -, akkor miért írod, hogy nincs kötelező kvóta?
Te aztán tudsz olvasni, csak értelmezni azt nem tudsz!
teuton
@verőce21: Nem tudsz olvasni??? NEM kötelezö kvota szerint osztottak le 1294 menekültet (es nem migranst!) MO-ra, hanem ezt megszavazta a magyar belügyminiszter es mas magyar EP-kepviselö is! Köztük Hoffmann Rozsika, aki aztan kesöbb (honapokkal kesöbb!) azt allitotta (hazudta), hogy "veletlenül" szavazott igennel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.