Donald Trump Miamiban beszélt egy kampányeseményen a második kiegészítés (ez garantálja a szabad fegyverviseléshez való jogot az Egyesült Államokban) fontosságáról, és arról, hogy szerinte Hillary Clinton azt „el akarja pusztítani”.

„Azt hiszem, a testőreinek az összes fegyvert el kellene dobniuk. Le kellene szerelni őket, nem?” – mondta Trump, és így folytatta:

Vegyétek el a fegyvereiket, ő nem akar fegyvereket. Vegyétek el a fegyvereiket, és nézzük meg, mi történik vele. Vegyétek el a fegyvereiket. Oké, ez nagyon veszélyes lenne.

Robby Mook, Clinton szóvivője szerint ez jóval túl van azon a határon, amit egy elnökjelölt megengedhet magának.

Clinton egyébként szigorúbb fegyverviselési szabályozást szeretne, de nem akarja eltörölni a sok republikánusnak rendkívül fontos második kiegészítést – írja az Index.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szorol szora igy tortent, igy hozta le a BBC angol nyelvu hirei is. Es az Index megjegyzese is valos: Clinton egyaltalan nem akarja eltorolni a fegyverviselest, hanem pontos nyilvantartast akar csinalni, es szigoru feltetelekhez kotni a fegyvervasarlast.

A peldaja pont olyan hulye volt, mint trump nyilvanos szereplesei is, ugy hogy a hirekben ezek utan az elhangzott mondatok utan a sajat valasztoi futyultek ki, mert ez annyira gusztustalan volt.
Egyebkent sem lehet parhuzamot vonni egy 18 eves , esetleg drogos kolok fegyvervasarlasa , es egy amerikai elnokot vedo biztonsagi csoport fegyverviselesenek jogossagarol.
Mondjuk trump ugy hulye, ahogy van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Ha ezt az idiótát megválasztják az egy csapás Amerikának,de a világnak is! Ilyen félkegyelmű gátlástalan embernek csak Orbán és kormánya drukkolhat!Hiába hasonló a hasonlónak örül!
karma1
@bencemacska: 17.18-ra: Asszem, itt egy picit melle mentel... Nem orbanc van a teriteken, hanem a dilis trump... O "csak" Amerikat akarja, mindegy, milyen aron (orrba-szajba populista, mint a mi Don Padrenk)
Kimond valami vadbaromsagot, amiert a sajto azonnal es nyiltan letamadja, majd a szonoklata utan az ujsagiroknak mar mondja is, hogy nem is ugy gondolta, hanem egy kicsit maskent...
Komplett idiota, valoban maga a kesz apokalipszis...:o((
karma1
@silber13: 6.54-re: Ne etesd a trollt, eloszor az agyaban az agyrago bogar hal ehen, aztan o maga, valasz-kommentek nelkul...
Ugyanez a javaslatom a ruhesre, a cajgasra, meg mindegyik ilyen uj trollba... meglatod, meg talan egy cikknel itt lesz, aztan huz is el, mert rajon, hogy nem tud labdaba rugni, es meg csak fel sem pipasitja az ide kommenteloket...:o))))
bencemacska
@karma1: Igazad van. Nagyon elnéztem!
Úgy látszik annyira feldühödtem valamilyen OV tevékenységen, hogy már Móricka lettem!!!-:)))
Talán OV az egyetlen európai, aki Trumpnak drukkol!
Apatszerek
@bencemacska: Trump a legdemokratikusabb gondolkozású elnökjelölt, nem véletlen, Clinton meg a züllött családjánál tegyen rendet ne Amerikába. Betegsége miatt szóba sem jöhetne egy egészséges államban, csak felgyógyulása után. Amennyiben esélye van a gyógyulásra, de nagyon kevés az esélye, választásokig!
karma1
@bencemacska: 11.32-re: Nem talan - BIZTOS!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.