Tegnap bemutattuk egy cikkünkben a Cibet kávé létrejöttét. Ma egy kicsit más szemszögből nézzük meg ezt a témát, azaz a hamisítványok oldaláról. A Cibet kávé népszerűsége rohamosan növekszik (ez a kávé olyan kávébabokból készül, melyeket a cibetmacska nevű állat előtte megevett, és kiürített) nem csoda hát, hogy pár évvel ezelőtt megjelentek a könnyebben, és olcsóbban előállítható hamisítványok.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Az embernek már a gondolatra is szinte összefut a nyál a szájában.
Csak egy kérdés a gyártóhoz, forgalmazóhoz: Előtte azért lemossák vagy a megfelelő garnírunggal együtt kell fogyasztani? Mert nagyon nem mindegy.