Feljelentést tett Jim Carrey ellen annak a nőnek a férje, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos a színésszel való szakítás után, írja a Hollywood Reporter, amelyet az Index idéz.

A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el Cathriona White-nak, amikkel később halálosan túladagolta magát. Mark Burton, a nő férje szerint Carrey kihasználva az anyagi helyzetét és az ismertségét, súlyosan addiktív és halálos szereket szerzett be, majd adott tovább álnév alatt.

Emberöléssel vádolják Jim Carrey-t

Carrey a vád szerint tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos súlyos depresszióba esni, és korábban már megkísérelt öngyilkosságot. Ezért gondatlanságból elkövetett emberöléssel is vádolják, amiért a férj kártérítést követel, illetve a temetés költségeinek kifizetését.

A vád megjelenése után nem sokkal Carrey az ügyvédjén keresztül üzent, szerinte bízik a bíróságban, hogy belátja: ez csak egy szörnyű terv arra, hogy a színész pénzét kicsalják.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Hát elég szar színész. Legalább értsen valamihez!
Yoda69
@Bringás: 2x-es Golden Globe dijas muveszrol beszelsz te kocsog geci. Menj bujj vissza orban seggebe, te szarhazi.
Szókrakész
"Carrey a vád szerint tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos súlyos depresszióba esni, és korábban már megkísérelt öngyilkosságot. "

Miért nem az orvosokat pereli, hogy szabadlábon futkározhatott?
Bringás
@Yoda69: Figyelj "te kocsog geci"! (remélem pontosan idéztem a böfögésed)
Ez a primitív majom csak olyanoknak tetszhet, akik maguk is hasonlók! Undok egy ripacs a fickó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.