Az amerikai külpolitikát védte az ENSZ-ben Barack Obama, miközben több országot bírált, különösen élesen Oroszországot. Az Egyesült Államok elnökeként Obama utolsó beszédét mondta el az ENSZ-közgyűlés kedden megnyílt ülésszakán. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ördögvadász
Miért van a menekültáradat? A Fekete miatt, természetesen.
verőce21
"...a demokratikus intézmények erősítése mellett tette le a voksát..." A demokráciaexportotok és mérhetetlen szerzési vágyatok indította be a népvándorlást, a mérhetetlen szegénységet a világban, és soha nem látott kizsákmányolását népeknek, és emberek között, amelyből mások nem kérnek.
A szegényeken való sajnálatotok emlékeztet, Mária Antoinette bájos tanácstalanságára, amikor nem értette, "miért nem esznek a párizsi szegények kalácsot, ha már nincsen kenyerük?"
Ördögvadász
A minden idők legnagyobb fekete gazembere felolvasta a newyorki zsinagógában a maga szerkesztett, gyerekeknek szóló hazug meséjét.

A Brown Universität in Providence felmérése szerint, az amerikai adófizetőknek mostanig az Afganisztáni és Iraki háboruk több mint ötbillió dollárjába került. Ez a szám meghaladja a külügyminisztérium által közzétett hívatalos adatokat.
Neta Crawford felmérésvezető szerint még az elesett amerikai katonák, személyzet és veteránok költségei, kielégítései nincsenek beleszámolva.

Nem beszélve a rengeteg halottról és menekültről és amit a közel-Keleten véghez vittek.
A kerékpáros bekaphatja
Akkó a Vityenka és degeszre gazdagított tettestársai nekiállhatnak nyitogatni a buksztárcáikat és meglékelni a Svájci bankszámláikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.