Cáfolta a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön azokat az amerikai médiaértesüléseket, amelyek szerint gyermekbántalmazás gyanúja miatt vizsgálatot folyik Brad Pitt ellen.

"Semmiféle gyermekbántalmazás miatt nem folytatunk vizsgálatot Brad Pitt ellen. Semmilyen illetékességi körünkbe eső bejelentés nem érkezett hozzánk" – közölte Jenny Houser rendőrtiszt a Fox News-zal. Az illetékes hozzátette, azt azonban nem kommentálhatja, hogy más kormányzati szerv folytat-e vizsgálatot.

Nem nyomoznak Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás miatt

A Los Angeles megyei gyermek-és családsegítő szolgálat illetékese azt közölte, hogy tilos számukra kommentálni azt, folyik-e, vagy sem bármilyen vizsgálat valaki ellen.

A TMZ.com celebportál adta hírül csütörtökön, hogy gyermekbántalmazás gyanúja miatt vizsgálatot folyik Brad Pitt ellen, aki állítólag "szóban" és "fizikailag" is durva volt egyik gyermekével. Az esetet ismerő forrás szerint az incidens múlt hét szerdán történt Angelina Jolie és Brad Pitt magánrepülőgépén. Pitt állítólag dührohamot kapott a fedélzeten és kiabált, valamint fizikailag is agresszív volt az egyik gyerekkel. Szemtanúk szerint miután a gép leszállt, a színész tovább forrongott a kifutópályán, majd megpróbált elhajtani a helyszínről. Jolie és a házaspár néhány másik gyermeke is jelen volt az incidensnél.

A forrás szerint a történteket valaki a repülőről, vagy a kifutóról jelentette be névtelenül a Los Angeles megyei gyermek- és családsegítő szolgálatnak, amely most a Los Angeles-i rendőrséggel együtt folytat vizsgálatot a színész ellen. Jolie-t és Pittet már állítólag kihallgatta a szolgálat, amely a gyerekekkel is szeretne beszélni. A névtelen bejelentő által elmondottak alapján a színész ittas volt az eset idején.

Egy másik forrás szerint az incidenst követően Pitt nem tért vissza feleségével és gyerekeikkel a Los Angeles-i családi otthonukba, ami állítólag nem volt szokatlan, a színész ugyanis gyakran töltötte hotelben az éjszakát, ha összevesztek feleségével.

Egy Pitthez közeli forrás szerint a színész nem veszi félvállról a vizsgálatot.

"Nagyon komolyan veszi a dolgot, és kitart amellett, hogy nem bántalmazta a gyermekeit" – fogalmazott a forrás.

Brad Pit hivatalos képviselője nem válaszolt csütörtökön a sajtó megkeresésére.

A 41 éves Jolie hétfőn adta be a válókeresetet férje ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Az Oscar-díjas színésznő továbbá bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson.

A sztárpár válásának híre óta a bulvársajtóban számos találgatás merült fel a lehetséges okokról, ezek közé került most a gyermekbántalmazás gyanúja is.

Jolie és Pitt tízévi együttélés után 2014-ben házasodott össze, a Brangelinaként emlegetett álompár házasságának felbomlása bejárta az egész világsajtót. A két sztár ugyanakkor magánélete tiszteletben tartását kérte a médiától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.