Mindent bevetnek, ami tömegpusztításra alkalmas, így akarnak visszavágni a harctéren elszenvedett veszteségekért. Irakból és Szíriából Európába küldött, dzsihadisták által elkövetett, autóba rejtett pokolgépes merényletek lesznek Európa-szerte – figyelmeztetett Gilles de Kerchove, az unió terrorelhárításért felelős vezetője. Egyre több titkosszolgálati jelentés utal arra, hogy robbanószerekkel zsúfolt kisteherautókkal támadják meg a nagyobb városok belterületeit,hogy minél nagyobb pusztítást okozzanak.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Miért képtelenek felfogni egyesek., hogy akik robbantanak,nem migránsok és pláne nem menekültek. SŐt. Nekik papírjaik vannak,utazgatnak simán. Sőt. Mo. Letelepefédi kotvényt is vrhet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Peller Anikó: Minden orszagnak megvan a sajat nogradija, tasnadija, meg a mittudomen kicsodaja, es erdekes modon, mindegyik ilyen oriasi titkosszolga a merenyletek utan kenytelen bevallani, hogy az illeto elkoveto terrorista mar reges regen a rendorseg latotereben volt, 2-szer ki is hallgattak, de Isten hirevel el is engedtek.
Akkor megis ki a balfek???
Ez a cikkecske is kb arra utal, hogy mindenfele Europaban lehetnek alvo terroristak.
Nekunk mindjart be is szerzett orban basi - jo penzert - 18 000-et, mert ok nem annyira csunya muszlimok, hanem penzesek...

Ha ilyen jolertesultek, tegyenek ellene! Mig nem keso!
gulyasgyula
@wagabund: ..Ez érdekes de már én is halottam valami hasonlót .."" a kis háboruk már kevesek a világ gazdasági fellendüléséhez //soros gy// ""
Peller Anikó
@kamra: hogy ki a balfék? Hát előszöris a mekkergült hívogató. Másodszor az olasz horgászok. Aztán jönnek sorban, a junker, az osztrák megmondó simogató, a svédek, a franciák és a fél Európa, az összes migrácssimogató akik képtelenek felérni ésszel mi történik itt bő egy éve.

Egy agresszív, here népet eresztettünk a nyakunkra akik soha nem fognak dolgozni nekünk.
verőce21
@lópicigáspár: (22:00) Ádám-Évától mindenképpen!
De az ősmagyarok keveredtek az itt élő népekkel, szkíták, szarmaták, hunok avarok, majd az országba betelepített jászok, kunok, besenyők stb. népekkel. Eléggé nagy volt a vérkeveredés. Bár nem tudni mennyi no-go zóna létezett.
verőce21
A munkához hozzá kell szoktatni őket.
Ez nem lesz egyszerű.
Ördögvadász
Mindegy. Fontos, hogy Orbán, a kerítés vagy népszvazás ellen legyél.
Neked ez a fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.