A titkosszolgálati szakember azt gondolja, hogy az uniós határok azonnali lezárása szükséges. Az uniós határok azonnali lezárása és az uniós jog módosítása javíthat a jelenlegi válságon, mikor több százezer azonosítatlan migráns "bolyong" Európában - nyilatkozta Horváth József volt titkosszolgálati vezető. Bár az derült ki, hogy a párizsi és a brüsszeli terrorcselekmények néhány elkövetője hamis útlevéllel Magyarországon járt, de az mégsem valószínű, hogy itt tervelték ki a merényleteket - mondta, szerinte csupán annyi biztos, hogy a migránsáradattal kiképzett emberek jöttek Magyarországra, akiket társaik sokszor a Keleti pályaudvarnál sátorozó tömegből emeltek ki és szállásoltak el.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ok! Verbálisan mindenki tudja a tutit meg a frankót. Most már talán a valós megoldást is meg lehetne beszélni.
Én már egyébként kormányunknak is ajánlottam régebben, hogy kérjenek tanácsot a kinaiaktól "nagy fal" építés tárgyában! A "vissza telepítés" nem rossz ötlet, de előtt meg kellene beszélni Szadattal és Putyinnal, hogy nem kellene még a tégla halmokat is bombázni.
Ugyanis az IS érdekli őket a legkevésbé. Olaj, kikötő, hatalom, támaszpontok a lényegesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"akiket társaik sokszor a Keleti pályaudvarnál sátorozó tömegből emeltek ki és szállásoltak el."

Gyurcsány is elszállásolt egy párat.
Ebből kifolyólag mikor fog magyarázatot adni?!?!?!
A magyar hatóságok mikor fogják ezért megrángatni?!?!
Szókrakész
@Nessy: Az egész szír balhé egy Szírián áthaladó olajvezeték miatt kezdődött.

Aszad beintett, erre azonnal meg kellett buktatni.
Legalábbis ez volt a terv.
Csak nem jött össze.
eugen4402
Ne adja Isten, hogy a vezérőrnagy úr a következő interjút azzal kezdje:
- Ugye megmondtam!... Csakhogy a határok lezárása már szart se ér, a kikötők és repterek tárva-nyitva vannak. Az eddig beözönlött százezerek, és az itt Európában született második-harmadik generációs "állampolgárok" fejébe KI LÁT BELE...? Kinek mi a rejtett szándéka? Kinek mikor borul el az elméje? De hát ezt az európai őslakosok esetében sem tudhatja senki...
Peller Anikó
@mb: hát mondd csak akkor miért kell ilyen idióta nyilatkozatot tenned itt a fórumon, he?
Nessy
@Szókrakész: Aki tanult történelmet, annak ez nem meglepő. Minden háború területért és hatalomért folyt, mégha vallási köntösbe öltöztették is! A spanyolok sem Isten ígéjét akarták az aztékokkal megismertetni, mégha keresztet vittek is a csapotok élén.
sentinel216
Napok óta mást sem hallani - nem az ellenzék "ajvékol"! - hogy az EU - ban elkövetett terrortámadások szervezői itt dekkoltak Magyarországon. Ez kb olyan mintha a kőműves pocsék munkával felépít egy házat és mikor összedől, kiáll a főtérre óbégatni, hogy: - Jaj összedőlt a ház!
Tudatom a kormány illetékeseivel. hogy a bajok akkor kezdődtek, mikor jól képzett, erejük teljében lévő határőr szakembereket nyugdíjba kényszerítettek, meg gyűlöltetve őket a lakosság széles rétegeivel. Most arra hivatkoznak, nincs elég szakember, a határon a menekültek szakszerű ellenőrzésére. Amúgy a belső elhárításnak, felderítésnek, titkosszolgálatoknak sem a civil szervezeteket, Juhász Pétereket és úgy általában az ellenzéket kellett volna karakter gyilkolászni, Cinege utcát, felcsúti arénát, kisvonatot őrizgetni, hanem az országra zúdult migráns áradatot komolyabban átvizsgálni, megszűrni és a gyanúsakat - akár nemzetközi segítséggel - ártalmatlanná tenni. Most pedig inkább pofát súlyba, mert a saját hibáitokat kürtölitek szét, hogy összeomlott a ház!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.