Donald Trump hisz abban, hogy egyes emberek genetikailag felsőbbrendűek, és ő is ezek közé tartozik – állítja az életrajzírója.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat minden elmebetegnek van egy heppje: neki a felsobbrenduseg, masnak a menekultkerdes, vagy a rezsicsokkentes...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Just look my avatar
Sőt! A senkiházi Minigecinél még Ő sem érezheti felsőbbrendűnek magát.
karma1
@Aki Én: Mit hulyeskedsz, Te sem hihetsz abban, hogy a "genek"-tol lesz valaki sikeres uzletember, vagy sem???
Nezz ra a meszi lorincre: en azt nem nezem ki belole, hogy a nevet le tudja irni rendesen, es a vagyona vetekszik - na jo, nem egeszen - turmpeval...Szotyikopkodesen es orbanon kivul semmit nem tud felmutatni, amit a genjeinek koszonhetne, mint sikeres uzletember...:o)))
Aki Én
@karma1: Én nem említeném őket egy lapon. A vagyonszerzésüket végképp nem.
karma1
@Aki Én: En csak azert emlitettem pont meszaros lorincet, mert ugye "sikeres" eletpalyakrol beszelunk, es akkor valoszinu, hogy meszaros lorinc is hasonloval rendelkezik, nem?

A beirasod utan megneztem trump adatlapjat: hat eleg erdekes a dolog: o az egyik legadazabb bevandorlas ellenes aspirans, es o is "csak" egy masodgeneracios nemet bevandorlo! Viszont lehet, hogy - nem lehet, hanem biztos - hogy Freddy papatol nemcsak a genjeit orokolte, hanem a vagyonat is, amivel aztan elkezdte szeduletes karrierjet.
Tudod, amikor (asszem) Rockefellert kerdeztek meg, hogy hogyan szerezte a meses vagyonat, akkor azt mondta, hogy csak az elso egymilliot ne kerdezzek, honnan volt, a tobbit tisztesseges uton szerezte.

Az ingatlanugynokseghez egy irodan kivul nem kell tul sok, hogy elkezdje uzletszeruen csinalni, az otvenes evekben nagyon nagy fellendules volt, akkor nem volt akkora kunszt toket szerezni ebben az uzletagban, ha volt egy kis gogyija. Marpedig ebben az iparagban nemcsak trump van a porondon. Ezenkivul mindenbe belevagott, amiben egy pici uzletet is latott: igy szponzoralja a szepsegkiralyno valasztasokat is, meg me'g sok mindent.
Hallgattam a TV-ben a parbajukat, haaaat, Clinton allitotta, hogy az adofizetes nem a legerosebb oldala, es szinte egyetlen charity tevekenyseget sem tud felmutatni, mire trump beduhodott, es mondta, hogy nemsokara keszen lesz az adobevallasa, (meg dolgoznak rajta), de o be fogja mutatni a nepnek, annak ellenere, hogy az ugyvedei kifejezetten kertek ra, hogy ne tegye. Clintonnak megvolt a sajat kozzetett adobevallasa, a ferjeevel egyutt...

Szoval en nem lennek annyira elajulva az o SAJAT genjeitol... Inkabb a jokor jott apuka-hatszelrol , segitsegrol...:o)))
Kovács Gizella
Ez a csira lenne felsőbbrendű ?
Te jó ég !
Veleda
Végül is, német származású, de az isten mentsen meg mindenkit az effajtától, mert tudjuk, hogy hová vezetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.