Belpolitikai jellegű a kvótanépszavazás, Orbán meg akarja szilárdítani vele a hatalmát – közölte Martin Schultz, az Európai Parlament elnöke vasárnap.

A német politikus a Berliner Morgenpostban megjelent interjúban kiemelte:

Orbán Viktor a hatalma megerősítéséért játékot űz az EU egyik alapelvéből: megkérdőjelezi az európai törvényalkotás jogszerűségét, holott abban Magyarország is részt vett.

Az EP elnöke közölte: Orbán teljes nyíltsággal kultúrkampfról és egy kulturális forradalomról beszél, valamint egyenlőségjelet tesz a menekültek iránti szolidaritás és az "állítólagosan akadálytalan és ellenőrizetlen bevándorlás" közé, amivel célzottan félelmet gerjeszt.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Just look my avatar: Nem. Határozottan állítom, hogy ez a szarházi. Van benne munkám, hogy ezeket alátámasszam:

@Bringás: Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Warlord: Csak emlékeztetlek arra, hogy nem szép dolog! Nagyon nem!
Warlord
@Bringás: Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci
Warlord
@Bringás: Na látod. Ennyit a gerincedről. Illetve a helyéről.Ha neked ez örjöngés, mit mondasz akkor, amikor fizikailag fognak osztogatni.
koszpeko
@Warlord:12.26 Már nagyon időszerű lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.