Brüsszel új tervet dolgozott ki a szíriai Aleppóban kialakult humanitárius katasztrófa megoldására. Az unió szerint egyrészt lehetőséget kellene biztosítani a segélyszervezeteknek, hogy hozzáférjenek a városhoz, másrészt ki kellene menteni azokat, akik sürgős orvosi ellátásra szorulnak, elsősorban a gyerekeket, a nőket és az időseket. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez már mindjárt jobban hangzott volna az elején, minthogy harcképes férfiakat csőstül beengedni.
bakegya
iGEN ÉN IS MEGTETTEM VOLNA MÁR HA OLYAN GAZDAG LENNÉK MINT Az orsos orbán győző és a mészáros lölö-AJÁNLHATNÁM SZIVES FIGYELMÜKBE,DE TIBORC FÉNYETETŐ IS SZÁMÍTÁSBA JÖHETNE MINT SZPONZOR Trükköspusztán.
Eriksson
Ismerjük már Brüsszel megoldó képességét. Mentenének elsősorban a gyerekeket, a nőket és az időseket, aztán jól idehoznának őket is Európa nyakára, hogy szegény szingli világjáróknak megoldják a családegyesítést.
Ördögvadász
Most?
Mikor a város háromnegyedét felszabadították Asszád csapatai az US-terroristáktól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.