A Travel Channel televíziós csatorna egyik műsorának, az Inside Luxury Travel műsorvezetője Varun Sharma nagyon fél mindenkitől, aki a neten véleményt formál róla. A félelem nem alaptalan, hiszen gyakori, hogy a negatív kritikákat a konkurensek bérkommetelői írják, így ők sem tehetnek mást, mint egy csapat bérkommentelőt hadba állítani, akik pozitívan írogatnak a műsorról. A történet nem egyedi: a fizetős kommentelők jelenléte megfigyelhető a kisebb fizetős cégkatalógusoktól kezdve a legnagyobb politikai fórumokon át mindenhol. Na de Te ebből miként lehet profitálni? A fenti bevezetés sejteti, hogy ez nem csekély mennyiségű hozzászólást jelent: a különböző weboldalakon több milliónyi visszajelzés található különböző témákban. Csak hogy néhány nagyon egyszerű példát mutassunk: “a mostanában megjelent XY könyv (pl. “A szürke 50 árnyalata”) sokkal jobb, mint a szintén most megjelent WZ (pl.”Fény Emlékezet”), ezért ezt érdemes venni!” “a Meki pocsék… múltkor egész éjjel rosszul...

Forrás: quartz.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na nézzük válaszole, "Magyarországon a politikai pártok Facebook-os oldalain lehet leginkább nyakon csípni a bérkommentelést". Leginkább lehet, de nemleginkább bárhol.

Engem az érdekelne meg lehet e belőle tisztességesen élni (képviselői juttatásokra gondolok) vagy csak éhbér tengődésre elég a fidezetés.
nyanya001
Fizetség ?
Egy tál lencséért ... bármikor
grincss
@Warlord: Ne félj, válasz nem lesz! :-)
Warlord
@grincss: Basszus, pont szakmát akartam váltani...-:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.