Az Egyesült Államok Képviselőházának az antiszemitizmus elleni harcért felelős kétpárti munkacsoportja (Bipartisan Taskforce for Combating Anti-Semitism) egy új törvényjavaslat-tervezetet mutatott be, melynek Bayer Zsolt lett az egyik "reklámarca" – értesült az Index.

Bayer Zsolt lett az európai antiszemitizmus nagykövete

A javaslat arról szól, hogy még jobban oda kell figyelni az Európában ismét hódító antiszemitizmusra, és az eddiginél határozottabban fel kell lépni ellene.

„Megdöbbentő, hogy a 21. században az antiszemitizmus szerte Európában erősödik. Utcai gúnyolódások és fenyegetések; erőszakos támadások az iskolákban és a zsinagógákban; antiszemita hangokat és üzeneteket felerősítő kormányok, mint például azok a magyar vezetők, akik egy tekintélyes állami díjat adtak az antiszemita írónak, Bayer Zsoltnak

 – olvasható az amerikai demokrata és republikánus képviselők közös nyilatkozatában.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@cs.n.: Anno a "vörös" akolban bégetett. csak időközben megvilágosodott, hol fizetnek jobban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Bayer nem antiszemita és nem rasszista. Ő a fideSS 5.számú tagkönyvének tulajdonosa. Ostoba kisnyilas.
Cicamama55
A népmese világnapja október 7-én volt, Benedek Elek szülinapján! :)
Ördögvadász
Na ez kényes kérdés tudod, itt vigyázni kell. Mindent nem lehet, nem illik szájra venni. Az antiszemitizmust, vagy holokauszt nem szabad megkérdőjelezni! Ez tabu. Tanították nekünk ezt már az iskolában. Cigányozhatsz bátran, a cigány nem sértődik meg, mert az neki nem szégyen.
De az Isten kiválasztott népével vigyázni kell: "A zsidók annyira emancipálódtak, hogy a keresztényekből zsidók lettek", mondta Karl Marx már 1844-ben.
Igaz voltak egyesek közüllük akik gonoszak voltak mint Churchill, aki Drezdát egy tüzkatlanná változtatta, de az persze csak válasz volt Hitlernek.
De ezekről sem beszélünk már. Vannak most ennél fontosabb témák. Szerencsére.
solidedge
Apró hibája, hogy szívből utálja a nem Fideszes módra gondolkodó magyarokat, cigányokat, és a zsidókat. De hát hiba nélkül nincs ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.