Tizenhat hónapot kapott a fiatalkorúak börtönében az a beteges vágytól fűtött tinilány, aki éveken át zaklatta szexuálisan diáktársát, aki a zaklatások kezdetekor 13 éves volt.

A most 19 éves Deleah legalább hetvenszer magáévá tette a megszeppent fiút, de az is előfordult, hogy a természet lágy ölén kényszerítette orális szexre – írja a Daily Mirror.

Ez a perverz tinilány hetvenszer erőszakolt meg egy kisfiút

Az önértékelési zavarokkal küzdő Deleah akkor bukott le, amikor sokat szenvedett szeretője összeszedte minden bátorságát, és kitálalt anyjának a bűnös viszonyról.

A bíróságon Deleah azzal védekezett, hogy halálosan szerelmes volt a fiúcskába és remélte, hogy érzései viszonzásra találnak.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szomorú, keserves gyermekkorom volt. Soha a büdös életbe nem került elém egyetlen egy perverz tinilány sem, pedig akkor még talán ment is volna a havi 70, na nem úgy, ahogy a csajszi gondolja, hanem ahogyan én.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@vadsanca: Én sem csupán a látszatra, hanem a külső-belső tulajdonságok szerencsétlen találkozására mondtam a véleményemet. A kedvezőtlen külső nagyon sűrűn vonzó belsőt takar.
Cicamama55
@Cicamama55: De a fordítottja is gyakori, amikor a ragyogó külső mögött velejéig romlott belső lakozik.
wagabund
megkaphatnám a nyuszifül címét?...én nem panaszkodnék...
Mézike
@Equus: Drága! Én ha kezembe venném férfiúi büszkeséged, az már nem igazán lenne működőképes utána.
Equus
@Mézike: nincs különösebb akadálya, ha a középkorúak, a 17-21 év közöttiekhez tartozol, magasságod 170 cm körüli testsúlyod 55-57, sportos alkatú vagy és utána nem akarsz mindenáron beszélgetni... ja... és nem megyek a Mekibe és nem nézek kirakatot és moziba is csak akkor megyek, ha értelmes film van. Még valami: neked is van bankkártyád, ugye?

Ha már kézbe vetted, akkor jöhet más is, ugye? A működésképtelenség meg... az első után kb. 5-10 perc... :P
Mézike
@Equus: Húúú de izgi!
De majd ha az operában kivágod a magas cét, azt megnézem, és te fizeted! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.