A Nagy-Britanniában élő és dolgozó magyarok érdekeit fontosnak tartja a magyar kormány, ezért Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint arra törekednek majd, hogy a brexitet követő Nagy-Britannia és az EU közötti gazdasági és kereskedelmi megállapodás az ő jogaik védelmét is garantálja. A miniszter az Origónak londoni tárgyalásai után arról is beszélt, hogy a magyar gazdaságpolitika a protekcionista jelző helyett a patriótával illethető, és mint ilyen, sikeres.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mikor fogsz már térdre esve konyörögni a befektetésekért, hantagolyó?
nyanya001
Ugyanaz az ordas hazugság folyik mint a Rákosi rendszerben
amikor 350 %-os teljesítés volt ...
lusta
Kedden Lézer Jankó valami miatt mást mondott. Valami eus lélegeztetőgépről, valami versenyképtelenségről.
karma1
szijjaspetya, te nagyon hulye vagy! En a helyedben nem dicsekednek el, hogy Londonban 100 ezer magyar el, (mondjuk ennek tobb mint a haromszorosa, de mondd mar, "csak" 100 ezer)

Es ha mar a brexitrol beszelunk , akkor tessek mar tudomasul venni, hogy SEMMI, foleg a gazdasagi resze a kapcsolatoknak, mar nem lesz ugyanaz, mint az unios tagsag idejen.
Eppen ez lesz a legnagyobb baja a briteknek, hiszen nehogy mar kilepnek, a kotelezettsegekbol semmit se vallaljanak, mikozben a gazdasagi konnyiteseket, vammentesseget meg tovabbra is elvezik.

A patriotizmus pedig ertelmezhetetlen dolog a gazdasagban, hiszen ezt azt jelentene, hogy a gazdasag teljesen belterjes lenne, mert "patriotizmusbol" senki nem vasarolna kulfoldi termeket, hanem teljesen a hazai piacra termelne, es csak onnan vasarolna. Vagyis csak azt nem tudja ez a gunarnyaku hulye, hogy a patriotizmus mit jelent,.Ajanlom figyelmebe tehat tovabba megnezni mit jelent a nacionalizmus, az internacionalizmus es a sovinizmus kifejezes, lehet, hogy meg fog lepodni erosen...
Hellcat
És amit mondasz az nem igaz. Ilyen egyszerű ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.