Európának legalább öt-hat történelmi kihívással kell szembenéznie, mint például a migráció, a terror elharapózása, az ukrajnai háború, az energiabiztonság kérdése vagy a Brexit - mondta a kanadai CBC televíziónak adott interjúban a külgazdasági és külügyminiszter. A magyar migrációs politikát firtató kérdésre Szijjártó Péter azt mondta, nagy különbség van a bevándorlás és az illegális migráció között, és ezt valószínűleg nem pontosan ugyanúgy értelmezik az óceán két partján.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Miért kell mindig hazudni?
"Magyarországnak 450 ezer migráns gondjával kellett megbirkóznia. "Ők lényegében határsértéssel léptek be az országba, többségük agresszívan viselkedett, visszautasított minden együttműködést a helyi hatóságokkal, és aztán elhagyta az országot Németország, Ausztria és Svédország felé" - mondta a magyar diplomácia vezetője."

Először is,a fityisz banda ordibálta tele a sajtót,hogy minden menekültet regisztráltak.Kiderült,hogy még a felét sem.A migránsok a magyar kormány hathatós segítségével(BKV buszok hatához rendelése)lettek az osztrák hatához fuvarozva.A nem regisztráltak átszállítása az országon embercsempészetnek minősül a magyar törvények szerint.
Még a menekültek létszámáról sem sikerült igazat mondani.
24.hu/belfold/2016/06/02/bild-orban-tudatosan-hazudott-a-menekultek-szamarol-a-nemeteknek/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.