Már két hét sincs, és kiderül, hogy Clinton, vagy Trump lesz az USA következő elnöke. Sorra vettük a döntő államokat, és azt látjuk: a republikánus jelölt azokban is, országosan is komoly hátrányban van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Sok országban a nő nem számít, a férfiak nem is nézik embernek...egyszerű használati tárgy, csak gyerekcsinálásra jó...erre tessék...a világ ura egy nő lesz...

Clinton most bajban lesz...kezet sem fognak vele...hogy fogja a kemény férfiakra rátukmálni a segélyt?...

ha nem is vele fordult elő, de valami ájemmónika jut az eszeme...
eugen4402
@wagabund: Sok esélye nem maradt a Tramplinak, legfeljebb úgy, ha megszerveznek egy in flagranti-jelenetet valami hím-monicával, akit besúvasztanak Hillary íróasztala alá, aztán "nagy erőkkel rajtaütnek"... :-)))
wagabund
@eugen4402: az ötlet kiváló...

de te is érzed, hogy ilyen emberek akarnak világot irányítani? ezek akkor mindenre képesek..nem csak a privát szféra aljasságaira..
eugen4402
@wagabund: Érzem, de azt hiszem, ez világjelenség. Túl erős a hatalom vonzása, és bármire képesek egyesek a megszerzéséért (megtartásáért). Ezzel a tendenciával szembeszállni annyi esélyünk van, mint egy robogó expresszvonatot lestoppolni két állomás között...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.