Budapest és Moszkva közötti, 2019-ig szóló együttműködésről írt alá megállapodást Tarlós István, Budapest és Szergej Szobjanyin, Moszkva főpolgármestere hétfőn Moszkvában.

Tarlós az MTI-nek elmondta, hogy megállapodás kiterjed a városüzemeltetés szinte valamennyi területére.

Érinti majd az építészetet, városfejlesztést – egyebek között a budapesti szovjet panelekből épített lakótelepeket –, a közlekedést, a víz- és csatornahálózatot, a szennyvíztisztítást, a hulladékgazdálkodást, a szociális kérdéseket, a kis- és középvállalkozások együttműködését, valamint a kultúrát és az idegenforgalmat is.

"A Budapest és Moszkva, illetve a Budapest és Szentpétervár közötti kapcsolatok már évek óta nagyon pozitívan alakulnak. A kölcsönös tisztelet alapján alakítjuk ezeket. Munkatársaink hónapokon keresztül dolgoztak és készítették elő ezt az együttműködési megállapodást Moszkvával" – nyilatkozott a főpolgármester.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mészáros nem ér rá? Vagy nincs Magyarországon vállalkozó rajta kívül? Miért kellenek oroszok ehhez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
@aremy: jajjjmar... hogy lehet ilyet mondani artunk es ormanyunkrol? Azt a 10%-ot hagyjuk mar meg a... izenek, na, tudod...
sziha
@aremy: hat a... tudod... Na, hat nem lehet mindent rafogni a szentesserthetetlenre...
Lepényleső
...ha előnyös,miért ne,de akkor mostantól Moszkva neve Széna?
Jozefina
Tarlósnak is már rég elment az a kis esze is ami volt!!! Egyértelmű, hogy a M3-as metróért ő a személyi felelős!!! Netán bármi tragédia történne tarlóst azonnal a gyorskocsiba kell vinni!!! Keményen elszámoltatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.