A helyi hatóságok egyszerűen bezárták Amnesty International moszkvai irodáját, miután a szervezet elkezdte firtatni az orosz börtönökben zajló fogolykínzások kérdését. Az emberi jogi szervezet munkatársai reggel a papírt találtak az irodájuk bejáratánál, amin az állt, hogy az épület mostantól a város tulajdona. A zárakat lecserélték, a bejáratnál még az áramot is lekapcsolták. Minderről persze semmilyen figyelmeztetést sem kaptak, pedig már 20 éve ugyanott bérelték az irodát. Azon túl, hogy egyik napról a másikra államosították az épületet, a történtekben az is érdekes, hogy az Amnesty egy nappal korábban fordult az orosz hatóságokhoz, hogy vizsgálják ki Ildar Dadin panaszait, aki azt állította, hogy a büntetőtáborban, ahol a büntetését tölti, kínozzák a rabokat. (The Moscow Times)

Forrás: 444.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
@ziziplanet: Miért no? Mért nem jesz?
Here Potter
Megáll az ész! Már Putyin tanul Orbántól? Kizárták őket mint a Népszabisokat.
Törölt felhasználó
@Rockxy: Mert ezen kivételesen nincs mit magyarázni, vitatkozni. Vagy egy volt kgb vezért diktatúrát épít és az ilyen vagy nem és akkor az nem ilyen:)
micfild
@Here Potter: melyik tanul melyiktől??
szerintem összeülnek ötletelni.
Here Potter
@micfild: Igazad van. Egyfajta vetélkedő. Ki tud jobban visszaélni a hatalommal? A győztes mindent visz.
Köb Jani
De miért nem államosítható? Na ugye? Amit meglehet tenni, miért ne tegyék meg? Erkölcs és etika a hatalom irányítottja! Akik ezt nem tudják, füstölögjenek csak tovább, az állam irányítói attól még ,,erkölcsösek" maradnak mert azt hirdethetik, hogy nem etikus az másodlagos ,,fogalom" ami bizonyítható, egyben cáfolható is. Érdekérvényesítés erősség függése, vagy gyenge, gyengébb, vagy a leggyengébb irányában hat, vagy mindhármat maga alá tudja gyűrni,,, Állami" jogkörben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.