Nem indul bűnvádi eljárás Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje ellen az újabb e-mailek miatt - jelentette be vasárnap meglehetősen váratlanul James Comey, az FBI igazgatója.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Arra viszont jo volt, hogy jol lejarassak a valasztas elott nehany nappal, es ezt a populista trumpot hozzak eselybe.
Bizom benne azert a demokracia ismet gyozni fog. Hajra Hilary
verőce21
Meg is lódultak a hírre a tőzsdék hajnalban! Árazzák Clintonné győzelmét.
bakegya
@verőce21: na és... legalább még néhány luxuskéglit,palotát,de még új hazát is vásárolgathattok a mészárosbarátotoknak,szíjártó gyerekeknek!S PUSZTA SZERETETBŐL rogánné talán még téged is elvisz majd egy bulikába(Kinába,Krimbe...)közmunkában,ha megszavazzátok neki az újabb takonytákolmányotok...D...haj rá NARANCSTÁLIBOK!... ANGÉLA után a fiktív és lopottholnival immár törvényes törvénytelenséggel,a korrupt orbániátokkal...KLINTONNÉVAL IS ÖSSZEAKASZTHATJÁTOK A BAJSZOTOK...Megehetitek vacsorára is!A fékek és ellensúlyokat a JOBBIK feletekkel SAJÁT LÁBON KITAPOSTÁTOK-BELŐLÜNK.HAJ RÁ FOCIALISTA,GULYÁSOK,KOCSISOK,MÉSZÁROSOK,FAZEKASOK,de ORSOSOK MINDENKÉPPEN,VAN MIBŰŰŰŰŰŰŰŰ a MAGYAROK istenének nevében ROHAMOZZÁTOK MEG A TŐZSDEPALOTÁKAT BLŐDLI ORSOS ÉRDEKÉBEN!!!@verőce21:most kell megtölteni álompapirokkal a pártkasszát fideSS ÉKEK SZÁRNYALÁSÁRA!!!-SOKKK SIKERT!@verőce21: -------------
RonaGyuri
Érdekes és igencsak jellemző

Szinte a magyar média állatorvosi lova is lehetne

Nagyar idő szerint az éjszaka egyik legfontosabb eseménye volt a világ médiában, hogy „Az FBI igazgatója, James Comey vasárnap délután levélben fordult a kongresszushoz, miután a nyomozóiroda október végén újraindította a nyomozást Hillary Clinton email-botránya miatt. Azt állapították meg, hogy nincs ok vádat emelni Clinton ellen. ”
Amiről a világsajtó jellemzően „No evidence of criminality in newly discovered Clinton emails, FBI Director Comey says in letter to lawmakers.”, vagy „The F.B.I. says it hasn't changed its conclusion on Hillary Clinton's email server, ruling out a renewed investigation for now”. Vagy csak egyszerűen: „FBI director: Agency won’t recommend charges over Clinton email” címekkel számolt be.
Nem így a derék matyar média, aki ahogy szokott az MTI-t szajkózva és a vonatkozó közleményt el sem olvasva:
„Nem javasol vádemelést az FBI Clinton email-botrányában”,
illetve
„Újra megszólalt az FBI-igazgató, örülhetnek Clintonék”,
sőt olyanok is akadnak, mint a derék hvg.hu, ahol: „Megússza a vádemelést az amerikai elnökjelölt”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.