Hillary Clinton, az elnökségre esélyes demokrata párti jelölt hétfőn új reklámfilmjében azt hangsúlyozta, hogy mindenki elnöke akar lenni.

A választás előtti utolsó napon került adásba valamennyi országos televíziós csatornán Hillary Clinton üzenete a választókhoz. "Mindenki elnöke akarok lenni, azoké, akik rám szavaznak és azoké is, akik ellenem szavaznak. Az előttem álló küldetés az, hogy összefogjam az országot" – fogalmaz televíziós reklámjában a demokraták elnökjelöltje, aki szinte szó szerint ugyanezt mondta hétfőn délelőtt a reptéren újságíróknak, mielőtt útnak indult volna három szövetségi államot érintő utolsó kampánykörútjára. "Azt hiszem, lesz némi munkám annak érdekében, hogy az ország úrrá legyen a megosztottságon, de én tényleg mindenki elnöke akarok lenni" – fogalmazott a westchesteri kifutópályán a demokrata elnökjelölt.

Hillary Clinton Michiganben, Pennsylvaniában és Észak-Karolinában – három, úgynevezett ingadozó államban – kampányol hétfőn. A rendezvényeket először a pennsylvaniai Pittsburghben, majd a michigani Grand Rapidsban, aztán ismét Pennsylvaniában, Philadelphiában és az észak-karolinai Raleigh városában tartja. Este Philadelphiában rocksztárok, Bruce Springsteen és Jon Bon Jovi részvételével tart nagygyűlést, melyen jelen lesz Bill Clinton volt elnök és az Obama-házaspár is, és egy találkozója lesz az éjszakai órákban Raleighben. Barack Obama elnök egyébként hétfőn a michigani Ann Arborban kampányol Clinton mellett.

Egész nap kampánykörúton van Donald Trump, republikánus jelölt is. Ő a floridai Sarasotában kezdte a napot, ahol – Clintonnal ellentétben – nem pozitív üzenettel fogadta híveit, hanem demokrata párti vetélytársa szapulásával. "Elsorvad az ország, ha Hillary Clintont választják elnöknek" – mondta Trump Sarasotában és kétségbe vonta James Comey FBI-igazgató vasárnapi bejelentésének megalapozottságát, miszerint nincs miért vádat emelni Clinton ellen az úgynevezett email-ügyben. A republikánus elnökjelölt bizakodónak mondta magát, úgy vélte, megnyeri az elnökválasztást, s – mint fogalmazott – ezzel "véget vet a washingtoni korrupt elitnek". Trump Floridából Észak-Karolinába, Pennsylvaniába és New Hampshire-be utazik hétfőn.

Az egymás után megjelenő közvélemény-kutatások mindegyike Clinton előnyét mutatja, a kulcsfontosságúnak tartott Floridában, ahol egy százalékkal vezet és Észak-Karolinában is, ahol kétszázalékos az előnye. A New Jerseyben lévő Monmouth Egyetem felmérése pedig hat százalékos előnyt jelez országosan.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ettől félünk mi is, hogy a mi bevándorláspárti elnökünk is akar lenni, ex First Lady of the United States.
(Micsoda véletlen, hogy a Parlament ma dönt egyidejűleg, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.