Táviratban gratulált az amerikai elnökválasztáson elért győzelméhez Donald Trumpnak szerdán Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A Kreml sajtószolgálata szerint Putyin kifejezte reményét, hogy a megválasztott republikánus párti amerikai elnökkel együtt tud majd működni azért, hogy kivezessék az orosz-amerikai kapcsolatokat a válság állapotából, megoldják a nemzetközi politika aktuális kérdéseit és hatékony válaszokat találjanak a globális biztonság elleni kihívásokra.

Az orosz elnök közölte: biztos benne, hogy "a Moszkva és Washington közötti, az egyenlőségre, a kölcsönös tiszteletre és egymás álláspontjának reális figyelembe vételére épülő, pozitív párbeszéd kiépítése megfelel országaink népei és az egész nemzetközi közösség érdekeinek".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Még a végén a két nagy politikus meg tud egyezni és kivágják az uszítókat a fenébe!
Eriksson
Hát igen... A Demokratákkal nemigen lehetett szót érteni az ésszerű politizálással kapcsolatban. Hátha a Republikánusokkal sikerülhet.
Szókrakész
@Bringás: De ha ezt itt a sok propi proli is értené?!?!?!
Bringás
@Szókrakész: Ezek annyit értenek, ha a két elnök kibékül, nekik menni kell a levesbe. Ez a pár nyomorék libsi pedig nem tud háborút kirobbantani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.