A valóság talajára való visszatérésként értékelte az amerikai elnökválasztás eredményét Orbán Viktor miniszterelnök szerdán.

A Londonban tartózkodó kormányfő – a Theresa May brit miniszterelnökkel folytatott tárgyalása után – a megválasztott új amerikai elnök, a republikánus Donald Trump győzelmét magyar újságíróknak úgy értékelte: a világnak mindig jót tett az, ha sikerült magát kiszabadítani az éppen uralkodó ideológiai irányzatok fogságából, és vissza tudott térni a valóság talajára.

Szerintem most ez történt az Egyesült Államokban, és ez esélyt ad a nyugati világ többi részének is, hogy kiszakítsa magát az ideológiák, a politikai korrektség, a valóságtól eltávolodott gondolkodásmód és beszédmód fogságából, és visszatérünk végre a realitások talajára

- mondta Orbán Viktor.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem tudom ki súg ennek a füstölt csülöknek?
de ha el menne a búsba akkor ," Magyarország is vissza térne a valóság talajára. Ja talaj?? bocsi már az sem a Magyaroké hanem a fidesz nyalka bandáé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Az a baj csutikám,hogy te az antidepresszánsok talaján állsz.
Kutyuska
@Aki Én: Elhárult végre Orbán elől az akadály, hogy nyíltan beszélhessen a strómanjairól, a vagyonáról, hogyan adta el az országot Putyinnak és az ázsiai haverjainak, hogyan halt meg a felcsúti juhász, mi van Welsz Tamással, mikor zsírozták le az üzleti ügyeiket Pharaonnal, stb, stb...
Micsoda megkönnyebbülés lehet ez most Viktorunknak, hogy végre nyíltan beszélhet ezekről a dolgokról. Érdeklődéssel várom.
anka
Ez is a valóság talaja..., és a számok különös összefüggése!
img3.dreamies.de/img/115/b/4wtvdfou4dk.jpg
Eladott Ország
A világ vissza tudott térni a valóság talajára, te meg a Grazi klinikára.
Eladott Ország
Orbán: A valóság talajára való visszatérés .Nincs annál rosszabb, ha egy mentálisan nagyon beteg embernek küldetéstudata van, és tetteit is ennek rendeli alá.
Borsodi
Orbán is vissza térhetne már a valóság talajára,rá ébredhetne nem csak Felcsútból áll Magyarország ahol már egy takarító többet keres mint egy pedagógus vagy ápoló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.