Nem szűnnek a Trump ellenes tüntetések Amerikában. Januárban, a beiktatási hétvégén tömegesen utcára vonulnak a jogvédők, nemcsak Washingtonban – írja a nuus.hu.

Trump megnyerte a választást, de közben megsértett egy sor kisebbséget, sok nőt, kiborította a környezetvédőket, vagyis gyakorlatilag mindenkit, aki nem rá szavazott. Ez pedig megnehezítheti az életét elnökként, mert a szavazók nem felejtették el, miket mondott.

De mire készülnek? Na ez derül ki a nuus.hu cikkéből!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Jozefina: orsos teknősünk ÖRÖMÉBEN majd őt is MEGVÉDI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Foxley
Ez is csak őt igazolja. Hajrá DJ Trump!
Gáon
@Veleda: Nem fognak a liberális demokraták többségbe kerülni. Mert sem a 20. századi tarkabara, színes bőrű betelepültek, sem pedig az őket oly nagy előszeretettel manipuláló és maguk előtt toló liberális zsidók, létszámuknál fogva nincsenek többen, mint az angolszász protestáns és katolikus fehér amerikaiak. A kis városok amerikai polgárai. Akik végre öntudatra leltek, és akik pontosan tudják, hogy hazájukban a hétköznapok munkásélete nem az amerikai zsidók Hollywood-i, Los Angelesz-i és New York-i csillogó filmstúdióiban megrendezett álomvilág. Amerika felébredt és végre magának választott elnököt.
Gáon
@Veleda: Ideje lenne megtanulni, hogy Amerikában még mindig a fehér amerikaiak választanak maguknak elnököt, ahogy Izraelben pedig a zsidók maguknak, saját etnikai eredet és sorsközösségüknek. Ez így van jól!
!
teuton
@Gáon: Iszonyu baromsagokat vakasz ide! Obamat akkor ki valasztotta meg 2x? Ja, es Trump lanya meg az ö ferje, tehat a veje, aki a valasztasi kampanyat segitette, valamint nem csak a cegeiben vezetök, hanem politikai poziciot is fognak kapni minimum elnöki tanacsadoi szinten, azok zsidok... Na ennyit a tudatlansagrol. Pontosan olyan vagy, mint a Trump valasztoi, iskolazatlan, elegedetlen, feher ferfiak... Aztan annak is utananezhetnel, honann szarmazik Trump es mit jelent a neve. Meg hogy az apja katonaszökeveny volt, akitöl megtagadtak az allampolgarsagot, nem is terhetett vissza soha a hazajaba. A eg elö rokonait Trump pedig egesz eleteben 1x sem latogatta meg, soha nem vette fel velük a kapcsolatot, nem is akarjak marr öt latni. Mert 30 evvel ezelött letagadtra öket, azt allitotta, hogy sved volt a nagyapja. Ja, es meg 1 dolog! Jo penzert elintezetk neki, hogy ne kelljen katonanak menjen Vietnamba, mert volt egy allitolagos csontkinöves a bal sarkan. Ami aztan a vietnammi haboru befejezte utan csodalatos modon eltünt. Erdekes modon elötte pedig kivalo sportolo volt az allitolagos csontkinövessel. Nameg mar több mint 20 eve 1 cent adot sem fizetett... Szoval egy talpig becsületes, tisztesseges, szavahihehtö ember, amolyan tipikus amerikai... De mondhatnam azt is, tipikus fideszes politikus... Nem csodalkoznek, ha meg a 4 ev tisztsege elött lemondana, lemondatnak, vagy valaki lepuffantana...
Veleda
@Gáon: Amerikában tudod, hogy kik a hétköznapok munkásai? akik nem kérnek a csili-vili halivudi nyálas szép életből?

A bevándorló latin amerikaiak, a kínaiak, mexikóiak, meg azok akik a létükért küzdenek, Ezért volt törvényszerű, hogy akkor Obama győzött. Mert törvényszerű volt. Mert Amerika lakóinak több, mint fele már színesbőrú kisapám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.