Az Amerikából származó kávékra általában fényes, és közepes testesség jellemző, amelyhez kiegyensúlyozott, és tiszta utóíz párosul. Az amerikai kávék jellegzetesen édeskés zamatúak, és gyakran bírnak ragyogó, ropogós, és igen kellemes savassággal, ami akár fűszeres is lehet.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Most már nem halok meg hülyén. Esetleg valami hasonló a vietnámi gumipapucsokról? Káááárrrrrr!!!
Mivel abszolút nem kávézom, a kávétipusok nem igazán érintenek, de ha egy igazán jó kapuccsinó receptet küldenétek, amit házilag is elkészíthetek, na azt nagyon megköszönném. De a kávéalap ne legyen túl koffeines, sőt, ha létezik egyáltalán koffeinmentes változat, akkor az az igazi a részemre.
Viszont akkor koffeinmentes kávéval készítsd. Elég egyszerű az elkészítése. Ha nincs gőzölő lehetőséged otthon, az elektromos keverőt 1000,- Ft-ért elvileg meg lehet vásárolni konyhai kiegészítőket árusító boltban. Bár, ha nem kávézol, kicsi az esélye, hogy később is használod, úgyhogy drága egy kapucsínó lenne ez az egy darab. :-)
Viszont most mennem kell, ne haragudj... el kell érnem a gépet Hanoiba...
Jó utat és vigyázz a papuccsal,nehogy valami kínai utánzatot vegyél. Figyelj arra, hogy eredeti legyen.
Tudod, csak tiszta forrásból. És ez a papucsra is igaz.