Az Amerikából származó kávékra általában fényes, és közepes testesség jellemző, amelyhez kiegyensúlyozott, és tiszta utóíz párosul. Az amerikai kávék jellegzetesen édeskés zamatúak, és gyakran bírnak ragyogó, ropogós, és igen kellemes savassággal, ami akár fűszeres is lehet.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megint egy olyan tudás, aminek hiánya nélkül fel nem foghatom, hogyan tudtam idáig élni.
Most már nem halok meg hülyén. Esetleg valami hasonló a vietnámi gumipapucsokról? Káááárrrrrr!!!
KavehazMagazin
@namihami: Úúú... Ne haragudj namihami, de azzal nem foglalkozunk. Bááár... ha kávészem-mintás lenne... Hmm... akkor talán. Na, ezt kigondoljuk még. Nem tudod, hol lehet mostanában venni vietnámi gumipapucsot? :-)
namihami
@KavehazMagazin: Hanoiban feltétlenül. Bár, gondolom, már ott is retroárunak számít.
Mivel abszolút nem kávézom, a kávétipusok nem igazán érintenek, de ha egy igazán jó kapuccsinó receptet küldenétek, amit házilag is elkészíthetek, na azt nagyon megköszönném. De a kávéalap ne legyen túl koffeines, sőt, ha létezik egyáltalán koffeinmentes változat, akkor az az igazi a részemre.
KavehazMagazin
@namihami: Természetesen! Szolgálatodra: kavehazmagazin.hu/recept/cappuccino/
Viszont akkor koffeinmentes kávéval készítsd. Elég egyszerű az elkészítése. Ha nincs gőzölő lehetőséged otthon, az elektromos keverőt 1000,- Ft-ért elvileg meg lehet vásárolni konyhai kiegészítőket árusító boltban. Bár, ha nem kávézol, kicsi az esélye, hogy később is használod, úgyhogy drága egy kapucsínó lenne ez az egy darab. :-)
Viszont most mennem kell, ne haragudj... el kell érnem a gépet Hanoiba...
namihami
@KavehazMagazin: A link címet köszönöm. Ha nem is mindennap használom, de a tejhabosítót már megvettem. 1.200 forint volt.
Jó utat és vigyázz a papuccsal,nehogy valami kínai utánzatot vegyél. Figyelj arra, hogy eredeti legyen.
Tudod, csak tiszta forrásból. És ez a papucsra is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.