Négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték szerdán Adrian Severin volt román külügyminisztert és európai parlamenti képviselőt, aki vállalta, hogy százezer euró csúszópénz ellenében törvénymódosító javaslatokat nyújt be az Európai Parlament szakbizottságaiban.

A román legfelső bíróság szerdán hirdette ki a jogerős ítéletet, amely növelte az egykori szociáldemokrata politikusra kiszabott büntetést. Februárban ugyanis első fokon a legfelső bíróság egy másik bírói testülete 3 év és három hónap szabadságvesztésre ítélte a politikust.

Adrian Severin egyike volt annak a négy EP-képviselőnek, akit a The Sunday Times munkatársai – lobbistáknak adva ki magukat – 2011 márciusában megkörnyékeztek, és akiknek pénzt ajánlottak fel.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Csak a címet olvastam el, és már bontottam a pezsgöt...
Aztán tovább olvasva rájöttem, hogy nem a tarajos petiröl
van szó - sajnos !!! Ö életfogytiglant érdemelne !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Kicsit számolgattam.
100 ezer euró= 4 év
Akkor
Rogáncs naponta kapna 4 évet.
kisrigó
A címet olvasva egy pillanatig reménykedtem, de azután az jutott eszembe, hogy a románok a valóság talaján vannak. Míg nálunk szabad a rablás, már az előszobában hasraesik az igazság, és lazán kitöri a nyakát!
bakegya
NÁLUNK TRANSARENCIY bele beszélhet,de minek. Anyu-országi rokonyok SOKKAL JOBBAN TELJESÍTENEK!-Magyarország miniszterelnöke Orbán Vicctor külön erre a feladatra kb 10 milliárdos/év költségvetéssel külön minisztert nevezett ki és kiállt korrupció gyanús üzletei-helikopterezési kiruccanásai mellett,MINT CSAKKK ÚGY a Nemzeti CSALÁDBARÁT BANKOLÓI mellett is( amíg össze nem ér az ÉG A FÖLDDEL.Már elég rég összeér ami összetartozik,de ez nem számít)csakkk ORBÁN MINDEN AKARATA TELJESÜLJÖN.Haj-rá focializmus,haj-rá felcsutka!!!DE MIBŰŰŰŰ???DDD
volvós
Csak a címet olvastam el, és már bontottam a pezsgöt...
Aztán tovább olvasva rájöttem, hogy nem a tarajos petiröl
van szó - sajnos !!! Ö életfogytiglant érdemelne !!!
TomasP
Már ők is megelőztek minket ..előbbre vannak a politika kifehérítésében.
kukac50
Magyarországon is ilyen igazságszolgáltatásnak kellene működni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.