Soros György magyar származású amerikai üzletember egy 1998-as interjúját idézte föl az egyik online portál annak okait keresve, hogy miért bukhatták el a demokraták a biztosan megnyertnek vélt elnökválasztást, írja a 888.hu.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát ez igazán felháborító, hogy egy üzletember pénzt akar csinálni.
Nézzétek meg pl. a Vajnapapát, az inkább veszít a kaszinóin, hagyja nyerni a látogatókat, olyan tv-t csinál, amit a kutya se néz anélkül, hogy agyi károsodása ne lenne., csak a népnek legyen jó. Még a vagyonát is szétosztja a nép között, a Timike évekig ugyanabban a rongyban kénytelen járni. Egy soroksári kirándulásra nem telik annak a szegény asszonynak.
Na, ilyenek az igazi üzletemberek, nem olyan harácsolók, mint a Soros. Az még az Orbán utaztatásán is keresni akart szerintem.
Zeta
Csányi, Demján,mért vannak a piacon, de bárki ,aki pénzt csinál?
Mészáros, hát ő,csak ügyvezető igazgató helyettes, gyakornok ,jelölt ,aki aláír a pénz csináló helyett!
Pálinkafőző Rézüst
Gnómica, te is azért vagy a piacon, - ráadásul mesterségesen állami pénzből fenntartva - mert pénzt akarsz csinálni. Oszt jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.