A török államfő aláírja a halálbüntetés visszaállításáról szóló törvényt, ha a parlament elfogadja. Ezt maga Recep Tayyip Erdogan jelentette ki pénteken egy isztambuli rendezvényen.

"A demokrácia tiszteletben tartja az emberek akaratát. A nép pedig halálbüntetést szeretne. Azt mondják, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága visszautasítaná a lépést. Engem az nem érdekel"

- mondta a török diktátor.

A július 15-i puccskísérlet után Erdogan nyilvános felszólalásaiban már több alkalommal kilátásba helyezte a kivégzések esetleges újbóli bevezetését, miután hívei a tömegrendezvényeken azt skandálták: "Halálbüntetést!"

Mostani kijelentése egy nappal azután hangzott el, hogy az Európai Parlament Törökország uniós csatlakozási tárgyalásainak felfüggesztésére szólított fel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélhetőleg maga alatt vágja a fát. Ő is sorra kerül!!! Lényeg, hogy messze, igen messze legyenek Európától. Még a NATO-ból is ki kellene ebrudélni. Lehet biztosan más megoldást találni a pótlásukra!!! Isten óvja Európát Erdogán törökországától!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Magyarországon is vissza kéne állítani,és azokat is halálra ítélni akik folyamatosan megkárosították,eladták az országunkat,gyerekeket szexuálisan molesztálnak,emberek életét veszik el.Gyilkosokra nem kell költeni,csak a nyakkendőt meghúzni.
not me
Recep Tayyip Erdogan, az van, hogy TE érdemelsz halált - de csúnyán!!!
Kérlek... nem, könyörgöm küld rám a faszopó iszlamista elvakult geci török végrehajtóidat.
Megismeritek a magyarok istentét!!!
Te faszopó iszlamista geci!
Allah nem létezik, Mohamed meg csak egy kecskebaszó köcsög volt.
Ez a tiétek, ti geci nemzetállam!!!

Ja, mi is nacionalista, keresztény nemzet állam...

Akkor kibaszott keresztes háború rátok, és dugjátok fel a szarízű gyorsotokat a saját seggetekbe!!!
Ördögvadász
A legmagasabb körökben lenne a legnagyobb sükség rá!
gulyasgyula
@Nessy: Mindig akad olyan bünöző aki a tényleges életfogytiglant kapja ..akkor már jobb ha kivégzik ..Holandiába a 77-szeres tömeggyilkost minek őrizni , etetni az gyászolók adójából ..A hülye liberális .törvények csak bünözőknek jók ..
Nessy
@gulyasgyula: Van abban igazság, amit írsz. Viszont sem Erdogan, sem a többi diktátor nem a köztörvényes bűnőzökre gondol, hanem a vélt vagy valós "ellenzékére". Mit gondolsz, hány politikai elitéltet végeznének ki naponta, mig tolvajt egyet sem. És ehhez a hívei tapsolnának!
Lásd: Jézus és Barabás Pilátus előtt.
gulyasgyula
@Nessy: ..Igazad van de másik oldal meg azért hozták ezt a törvényt a fél világ liberális politikusai mert őket ne lehessen kivégezni ha netán rá szolgáltak is ..Nem a pórnépet féltik a törvényhozók sehol a világon ..Az USA-ban vagy 13 tagálamban még van halálbüntetés ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.