Iain Lindsay úgy látja, Orbán Viktor egyike a legjelentősebb európai politikusoknak, a brit-magyar kapcsolat pedig szoros, a Brexit óta Magyarország a legerősebb támogatójuk. Kiderült az is, szereti-e a nagykövet a Túró Rudit. Nagyinterjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na itt van az eb elhantolva; ez a kis féreg külgarázda egy fikarcnyit sem tanult abból, hogy a pofájára kenték, hogy hazudik, mivel udvarias formában tették, Nem sötét bunkó módjára mint ő szokta, ráadásul hülyeségeket! =))
Eladott Ország
Természetesen egy ország nagykövete sem fogja elismerni hivatalosan, hogy vannak no-go zónák országukban.
Európa több nagyvárosához hasonlóan Londonban is előfordult olyan eset, hogy magukat saríajárőröknek nevező szélsőségesek fenyegettek meg helybélieket. Nagy-Britanniában a fennálló jogrenddel párhuzamosan több tucat saríabíróság is működik, amely a muszlim igazságszolgáltatási rendszer szerves része.
Egyes brit no-go zónákat kábítószercsempészek uralnak.
Donald Trump amerikai elnökjelölt 2015. decemberi kijelentése után, miszerint no-go zónák vannak Londonban, a The Sun és a Daily Mail is arról írt, hogy név nélkül nyilatkozó és kommentelő rendőrök egyetértettek. Az egyik rendőr arról beszélt, hogy nem félnek ugyan, de feletteseik arra kérték őket, hogy egyes területeken ne viseljék az egyenruhájukat. stb..
Ördögvadász
Nem éppen a Temze partjain bújkálnak a mega-cionista górék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.