Száműzik Szlovákiában a kocsmákból a játékautomatákat és megtiltják a segélyezetteknek a szerencsejátékokat – egyebek mellett ezeket a változtatásokat tartalmazza az az intézkedéscsomag, amelyet kedden hagyott jóvá a pozsonyi törvényhozás.

Az intézkedéscsomag egyes kitételei már a jövő évtől hatályba lépnek.

Ezek közé tartozik az is, hogy 2017 januártól Szlovákiában az állami szociális segélyben részesülők legálisan már nem játszhatnak szerencsejátékokat. Ennek foganatosításáról egy központi nyilvántartás létrehozása által gondoskodik a törvény. A nyilvántartásban az állami szociális segély kedvezményezettein kívül azok is szerepelnek majd, akiknél orvosi vizsgálattal betegségnek számító játékszenvedélyt diagnosztizáltak.

Szlovákia betiltotta a játékgépezést a segélyen élőknek

Az új szabályozás szerint a hazárdjátékokat kínáló játéktermek üzemeltetőinek kötelezően ellenőrizniük kell majd, hogy a központi nyilvántartásban szereplők személyek ne léphessenek be játéktermeikbe, s így ne is vehessenek részt az ott zajló hazárdjátékokban.

Az intézkedéscsomag szűkíti a szerencsejátékok folytatására engedélyezett helyek körét is. Ez a jövőben csak a játéktermekre szűkül, s ilyet már csak szállodákban, panziókban vagy bevásárlóközpontokban szabad majd üzemeltetni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@dodóka: Nagyon rosszul ertesültel! A szerencsejatekot monopolikusan haverok kezere juttatta, akik nem fizetnek a milliardos nyeresegük utan adot es a kaszinok (na vajon miert?) nincsenek bekötve a NAV-hoz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@teuton: Nem tehetek arról, hogy a primitív libsi elnevezést magadra veszed!
teuton
@Bringás: ??? Na akkor betüzöm neked te analfabeta! En a libsizesedröl irtam, es nem vettem magamra! De ilyen hülyegyerekkel is nagy volt a türelmem - idaig, miert nem dugulsz mar el vegre? Fogj egy papirzsebkendöt es menj a wc-be a pöcsöddel jatszani, az talan jobban kielegit majd teged, mint masokat hergelni.
Bringás
@teuton: A primitív hülyéket lehet hergelni! Köszönöm, hogy be@teuton: mutatkoztál!
teuton
@Bringás: Na akkor olvasd vissza amiket irsz! Ja, azt nem tuod, mert analfabeta vagy, csak penzert masolod amit eled tolnak? Na akkor segitek, olvasd: "A primitiv hülyeket lehet gergelni!" Neked mar habzik a pofad...
teuton
@Bringás: Latom, mostmar fogy a szokincsed, ezek szerint megint tulhergelted magad, es nem vetted be a gyogyszereid. Bucsuzom töled, tudod az okosabb enged. Nem vennem a szivemre, hogy egy ilyen patkany elpusztuljon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.