A honosítás kezdete óta 920 ezer ember kapott magyar állampolgárságot. Erről Semjén Zsolt beszélt, aki jelenleg nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettese az országnak.

Semjén kifejtette: a diaszpórában közel 100 ezer az úgynevezett állampolgársági megállapítások a száma, és 820 ezren vannak, akik honosítással szereztek magyar állampolgárságot.

A miniszterelnök-helyettes megerősítette, tartani fogják ígéretüket és a ciklus végére meglesz az egymillió új magyar állampolgár.

Szólt arról a stratégiáról is, amit várhatóan a tanácskozáson fogadnak majd el, és amelynek része lesz egy diaszpóraközpont létrehozása, a magyar nyelv tanításának erősítése, a gazdasági-diplomáciai kapcsolatok fejlesztése.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
És ki az a 920 ezer?
Milyen országgokban élő un. magyar?!?!

De csak kérdem.

Akkor miért van kiadva 13 millió tb szám?!?!?!
KINEK?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
SZAVAZATBEVÁSÁRLÁS..ez a fényes nyelvű nimród reszortja...időnként idehányja elénk aztán továbbmegy a világ körüli kirándulásaira-ócska herék vagytok a vén buldoggal együtt.
herczeg0210
@herczeg0210: Előbb-utóbb a Diktor a Világ ura lesz...
telegdilaci
@karma1: Vegyél fel otthon kölcsönt ahol élsz,éppen elég támogatást,kaptok a Magyar Emberek,keservesen meg termelt adójából,nyugdíjtól kezdve,lakásokat építenek,Egyetemet,focicsapatot,támogatnak! én senkinek nem adtam volna Magyar állampolgárságot,aki nem itt született,szavazati jogot meg végképp nem,aki nem itt adózik,ne szóljon bele hogy,milyen tolvaj bandát válasszunk,a szavazatotok miatt adtak állampolgárságot! elhúzták a mézes madzagot,az orrotok előtt,bár a nyugdíj fizetés miatt,utálom az összes külhonit,akinek van pofája,felvenni amiért,soha nem dolgoztak meg!
karma1
@telegdilaci: Na idefigyelj, Laci! Eloszor is: eddig egy teljesen normalis, szimpatikus embernek tartottalak, mert szerintem az vagy - vagy voltal, legalabbis eddig.
Otthon lehuztam 28 munkas evet, adoztam, TB-ztem, es minden szart befizettem, amit az allami vezetes a hasara utve kitalalt. (Mert mar az Antall kormany se volt a szaktudas topjan, ok is nagyon sok mindenben otleteltek, sok mindent elb@sztak).
EN EGY FILLER NYUGDIJAT OTTHONROL FEL NEM VESZEK, ellenben rendszeresen kuldok haza kisebb-nagyobb osszegeket a gyerekkori barataimnak is. Sem otthon, sem itt nem vettem fel kolcsont, amit irtam, az arra vonatkozott, hogyha peldaul valamilyen kozigazgatasi vagy banki esemenynel akarnam felhasznalni a magyarsagomat. Vagyis elsosorban SZOVEGERTES szukseges a reszedrol.
Keves olyan ember van itt, aki nalam jobban utalja orban kulfoldi, szavazatvasarlos politikajat, esztelen penzszorasat pl. a Vajdasagba, ahova 40 milliard forintot adott csak ugy az embereknek.
En vagyok a leghangosabb itt ezen az oldalon abban, hogy allitom: aki nem el Magyarorszagon, az ne szavazhasson semmilyen modon sem, se levelben, se szemelyesen, mert a szavazas kovetkezmenyeit nem neki kell viselni.
Ugyhogy mielott mindenkire kopkodnel, ugy "en block", gondold meg, es jelold meg, kire gondolsz.
Az en nyugdijamat peldaul Te es a hozzadhasonloak kozott osztjak szet - nem banom, ha viszont ennyire kategorikusan kijelented, hogy mindenkit , az ",összes külhonit,akinek van pofája,felvenni amiért,soha nem dolgoztak meg!" utalsz, akkor legyszives , engem tekints levegonek a tovabbiakban, es ne szolj hozzam. Igy legalabb nem kell egy csomo negativ erzessel eltelitodnod, raadasul gutautest se kapsz.
evacica
Ennyivel növelte a fidesz a szavazó gépét! Persze a mi kárunkra! Rosszul vagyok, ha ezt az álszent Semjént látom, egy gerinctelen senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.