A német kancellár és a török elnök telefonon egyeztetett a szíriai helyzetről. Egyetértettek abban, hogy fel kell gyorsítani a segélyszállítmányok célba juttatását az ostromlott Aleppóban. Recep Tayyip Erdogan felhívta Angela Merkel figyelmét, hogy az EU tartsa be a menekültügyi megállapodást, Németország pedig lépjen fel a területén is működő Ankara-ellenes szervezetek ellen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Recep Tayyip Erdogan felhívta Angela Merkel figyelmét, hogy az EU tartsa be a menekültügyi megállapodást, Németország pedig lépjen fel a területén is működő Ankara-ellenes szervezetek ellen"

Na aztán jónak mondja!!!
Pont a németek(politikussok, Merkel), mint Amerika seggnyalói a legnagyobb haszonélvezői a migráncskérdésnek.
2099-ig az USA dönti el, hogy ki legyen német kancellár, milyen politikai irányzatot folytasson Németország.
Ergo.
Csicskák.
karma1
Szoval meg ennek a genya diktatornak allt feljebb...
Mikozben a halalbuntetest ujra bevezette...Remelem azert a tudata annyira meg nem borult el, hogy tudja, ezzel a dobasaval fenyevekre kerult az EU-tol, es kiirta magat a normalis allamok barmilyen szovetsegebol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.