Az Indiai kávé jellemzően India északi területein terem, és mérsékelt testességű, és savasságú kávéról beszélhetünk az esetében. Az Indiai Mysore kávé a paci neve annak a magas színvonalú, nedves (mosásos) eljárással előállított kávénak, amit az ország északi területén, Karnatakában termesztenek. A kávé leginkább gazdag ízvilágáról nevezetes, amihez tökéletesen illik a közepes, vagy teljes testessége, és a visszafogott savassága.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.