Egész Németországot megrázta az a videó, amit a napokban hozott nyilvánosságra a rendőrség – adta hírül az Euronews.

A biztonsági kamera felvételén az látszik, hogy egy négyfős társaság egyik tagja brutális módon, hátulról belerúg egy fiatal nőbe, aki hatalmasat esik a Hermanstrasse metrómegálló lépcsőjéről.

A 26 éves áldozatról más információt nem adtak ki, és a tettes indítéka sem ismert. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításához.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Horizont: a német cikk szerint szerencséje volt, mert csak ambulancián kellett ellátni a sérüléseit...Ettől függetlenül a fickót még a mentőben is önfeledten ütném. No, persze nem kézzel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: Igen. Igazolja a véleményemet, miszerint semmit nem értesz.
Azért haragszom, mert a butaságotokkal szívattok egy egész társadalmat. Ugyan azt a f...t szopjátok ti is mint az értelmes emberek, csak ti még mosolyogtok hozzá.
quadrocopter
@verőce21: Figyelj ökör! Egyszer már írtam, miért kaptad buta fejedre a bemásolt fészbukost! Egyre gyengébben adod elő magad, talán van valami mentális problémád ( hála isten!) ?
verőce21
@quadrocopter: Hiába erőlködsz vén szamár, levizsgáztál mint rózsaszín migránssimogató.
verőce21
@Aki Én: (14:10) Szóval, te mint értelmes ember f@sz-szopó vagy? :)
quadrocopter
@verőce21: Te már itt régen levizsgáztál a diónyi, nanobites agykezdeményeddel és a "takarékos" ismereteiddel - te pöcs.
verőce21
@quadrocopter: (20:51) Naffasz vagy te! Tudnád egy kicsit még fokozni a jelzőket, vagy csak ennyi telik, a morzsányi eszedből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.