Ahogy a Propeller is megírta: Havasi Bertalan nemes egyszerűséggel kiküldte Orbán Viktor brüsszeli sajtótájékoztatójáról Halmai Katalint, a megszüntetett Népszabadság tudósítóját.

Orbán sajtófőnöke most a MTI-nek magyarázta a barátságtalan húzást. Havasi azt írta: a Miniszterelnöki Sajtóiroda a jövőben is a ténylegesen létező sajtóorgánumok számára tudósítói tevékenységet végző újságírók részére szervez sajtótájékoztatókat.

Korábban Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője azt írta: szégyenteljes közjáték előzte meg Orbán Viktor brüsszeli sajtótájékoztatóját; Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kiküldte a teremből a Népszabadság korábbi tudósítóját, aki jelenleg szabadúszóként tevékenykedik.

Havasi Bertalan erre reagálva megjegyezte, a miniszterelnök a sajtótájékoztató után személyesen fogadta Halmai Katalin "magyar állampolgárt", és beszélgetett vele.

A sajtómunkának, a sajtótájékoztatóknak is megvan a maguk rendje – mondta Havasi Bertalan, hozzátéve: ezt a továbbiakban is érvényesíteni fogja. Emellett kitért arra, hogy "léteznek más kategóriák is": lakossági fórum, közérdekű adatigénylés, blogírás, de ezek nem tartoznak a Miniszterelnöki Sajtóiroda hatáskörébe.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a baja ennek az országnak, hogy az ilyen trágyaleves gumicsizmából éppen kivakarodott, a
munkát hírből sem ismerő szerencselovagok odáig pofátlanodnak, ahová Havasi, Hollik,
és társaik. Már komolyan elhiszik, hogy felettük csak az isten, elszámolniuk nem kell
soha, senkinek, semmivel. Nekik jár az extra juttatás, az extra fizetés és az extra lopási lehetőség
és ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint naponta fényesre nyalni 3,3 millió magyar
miniszterelnökének a seggét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@gulyasgyula: Nekem ebbol nem ez jott le. (olvasd el fentebbi irasom)
not me
Orbán sajtófőnöke megmagyarázza, miért zavarták ki az újságírót: "Csak mert."
gulyasgyula
@Yoda69: ..Elfogadom az érveidet de valahogy már fárasztó amit a sajtó a média az egész világon csinál ..Már nem hireket közvetitenek , hanem a lehető legjobban bele avatkoznak a politikai életben , Kezdve az USA, Német O : Legyelek , románok , Oroszok ..stb ..Már a világon mindenüt van a pártoknak fizetett médiájuk akik mindig az adott párt érdekei szerint értelmez , dolgokat eseményeket Vagyis POLITIKUSOK ÉRDEKEINEK MEGFELELŐEN VEZETI FÉLRE , LÁZITJA AZ EMBEREKET ,ÉS ENNEK A VILÁGON MINDENÜTT VÉGET KELL VETNI ..ÉS SZERINTEM ELŐBB UTÓBB A HATALOM MINDENÜT RÁÉBRED A MÉDIA KÁRTÉKONYSÁGÁRA .. ..
kukac50
Mert bunkók voltak és be vannak szarva egy újságírótól is,hogy megírja,hogy hazudtak!
nezelodo
Berci- Berci, hiába hiszed végtelennek Orbán országlását, pünkösdi királyság az! Volt már más is aki ilyen hatalmas szerénységgel és az uralkodás végtelenségének hitével volt megáldva, de egy pillanat alatt eltűntek a süllyesztőben ahogy ti is el fogtok tűnni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.