Barack Obama szerint Oroszország felelős a Demokrata Párt elleni hackertámadásokért. A még hivatalban lévő amerikai elnök reméli, hogy Donald Trump is osztja a támadásokkal kapcsolatos aggodalmát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Igaz, hogy se a CIA, se az FBI nem tudja bizonyítani, de azért a libsik hagy hisztizzenek, keressék a bűnbakot, a mumust a totális odakozmálásukért!!!

Mikor barátkoznak meg a tényekkel, hogy ezt elbukták?
Nem kicsit.
Nagyon!!!
Ördögvadász
Mit vársz attól a terrorista szervezettől, amely képes két útasszállító gépet útasokkal tele, neki irányítani és fel robbantani két hatalmas iroda tornyot, saját országában.
Mit vársz ezektől a patkányoktól?
Elfog a hányinger...
Jozefina
Ha Trump is elismeri az orosz beavatkozást a választás végső eredményébe, akkor elvileg le kellene mondania, vagy kezdeményezni egy új szavazást!
De ugye az elektorok döntik el végül, hogy kire szavaznak az elnök választáson, így azoknak nem kötelező Trumpra szavazni!!! Azaz, ha mind igaz, amit az NBC, a CIA és az FBI is állít, akkor az elektoroknak nem Trumpra kellene szavazniuk. Vagy ha igen, akkor látszólag elfogadják Putyint a háttérben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.