A berlini rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki lerúgott egy nőt a lépcsőn egy aluljáróban – írja az Index.

Az esetről készült videó nagy felháborodást keltett.

 

A támadót egy távolságibusz-pályaudvaron fogták el, ahol még az egyik buszon ült. A tettes egy 27 éves bolgár állampolgár, aki most vizsgálati fogságba került, és kihallgatásán be is ismerte tettét. Az ügyészség szerint egyébként éppen Dél-Franciaországból érkezett vissza Berlinbe.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatnak, egy 26 éves nőnek eltört a karja. Semmilyen inzultus nem előzte meg a támadást.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát jobboskáink, ez bizony nem jött be.
Talán majd a következő!
offside
@namihami: De bejött. Bulgáriai muszlim török. Bsak a német main stream média ezt elhallgatja.
sgyuri2003
@offside: Mi a törököket szeressük. Nagyon. Erdogan jó barát , orbánnal együtt isszák az EU vérét.
libellle
@offside: Mert nállunk is orbán irányitott media van. Mert ott minden meghamisitanak vagy elhallgatnak akkor természeteses, hogy máshol is. Mert csak idáig terjed emberek horizontja
jancsipapa
Majd lesz bírói dorgálás . Esetleg felfüggesztett kiutasítás...
hemami
Migráns volt, vagy sem, mindenképpen egy aljas szemétláda, aki egy teljesen gyanútlan közlekedőt, puszta szórakozásból, minden ok nélkül lerúgott a lépcsőn, a szerencsétlen fiatal nő arccal esett a lépcsőkre .Ez maga a barbarizmus. Egyébként nem csoda, ha az emberek egyből a migránsokra gondolnak annak fényében, hogy mennyi , de mennyi aljas cselekedet írható a számlájukra, amiért ejnye- bejnyén kívül nem kapnak büntetést, mert ők a szent tehenek, akiket nem szabad megbántani, mert ők érzékenyek és mindenki legyen velük engedékeny és szolidáris, bármit tesznek is. Igazság ez ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.