Ismeretlen fegyveres nyitott tüzet az Egyesült Államok ankarai nagykövetsége előtt kedd hajnalban. A támadó a nagykövetség épületébe is megkísérelt bejutni, amit a rendőrség megakadályozott – értesült elsőként a Daily Sabah nevű napilap.

A hírt az amerikai külügyminisztérium is megerősítette. Egy névtelen nyilatkozó szerint a férfi pisztolyból nyitott tüzet a bejáratnál, a rendőrök azonban lefogták, így senkinek nem esett baja.

A támadót kihallgatják, egyelőre nem tudni, tette összefügg-e az orosz nagykövet ankarai lelövésével.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon konnyu elborult agyu, zavaros gondolkodasu, gyenge embereket akar keves penz beigeresevel is ravenni ilyen tettekre...
verőce21
Betiltották a karácsonyt egy isztambuli német iskolában!
Nem lehet a karácsonyról tanítani és karácsonyozni az Isztambulban működő német gimnáziumban. A török oktatási hivatal ugyanis megtiltotta.
Megdöbbentek a németek.
Berlin döbbenetét fejezte ki a lépés miatt. Az iskola működősének alapjául szolgáló német-török kulturális egyezményben szerepel: a felek azon fáradoznak, hogy kölcsönösen megismertethessék egymással saját országaik kulturális értékeit.
A tanároknak küldött email szerint semmilyen formában nem lehet feldolgozni a keresztény ünnepet, még énekelni sem lehet a Lisesi nevű isztambuli elitgimnáziumban.

A patinás isztambuli német iskolát egy évszázada hozták létre és az intézmény finanszírozásához hozzájárul a német állam. Eddig minden decemberben közösen ünnepelték a karácsonyt a német és a török diákok.
karma1
Nos, 100 evvel ezelott nem erdogan volt a fonok, hanem valami teljesen ismeretlen pali, aki nem volt diktator. Kemal Musztafa Ataturk, aki megteremtette a mai , kulturalt Torokorszagot, dehat erdogant nem o akarta a torokok nyakaba ultetni - sajnos, a nemeteknek is meg kell tudni, hogy erdogan kakas az ur a sajatmaga altal osszehozott szemetdombon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.